Θες να καταλάβεις αν του αρέσεις; – Τα πέντε σημάδια που θα στο φανερώσουν

Θες να καταλάβεις αν του αρέσεις; – Τα πέντε σημάδια που θα στο φανερώσουν

Αναρωτιέσαι αν εκείνο το παλικάρι που μιλάτε μέσω social media, έχει «τσιμπηθεί» μαζί σου, και εν τέλει τον… ενδιαφέρεις λίγο παραπάνω;

Τα πέντε σημάδια που θα στο φανερώσουν:

Απαντάει αμέσως

Αυτό φαντάζομαι δεν περίμενες εμένα για να το σκεφτείς, αλλά δεν μπορώ να μην το αναφέρω. Προφανώς και όταν έχεις άμεση απάντηση στο 99% των μηνυμάτων σου, δεν του είσαι αδιάφορη. Εκτός πια κι αν βαριέται τόσο πολύ. Τι να πω!

Σε κάνει να γελάς

Όταν ένας άντρας θέλει μία γυναίκα, προσπαθεί πάντα να την κάνει να γελάει, διότι το χιούμορ είναι αφενός αφροδισιακό και αφετέρου δείχνει έναν άνθρωπο ενδιαφέροντα που ξέρει τι ζητάει και κυρίως τι του γίνεται. Άσε που για κάποιον που σε θέλει, δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση από το γέλιο σου. Ναι ακόμα και από το διαδίκτυο.

Στέλνεις εσύ, αλλά στέλνει κι αυτός

Μη σου πω τις περισσότερες φορές κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση. Διότι εντάξει, μπορεί να σου απαντάει για να περνάει η ώρα του, αλλά να στέλνει μόνο και μόνο επειδή βαριέται, λίγο δύσκολο. Και άντε να το κάνει μία φορά. Συνέχεια, είναι λίγο δύσκολο.

Κάνει ερωτήσεις για την καθημερινότητά σου

Όχι ότι είναι συναρπαστική, αλλά δεν τον αφορά αυτό. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πώς πέρασες εσύ ακόμη μία βαρετή μέρα καραντίνας. Επίσης κάνει πολλές ερωτήσεις για σένα, τη δουλειά σου, τους φίλους ή την οικογένειά σου. Ή όντως σε θέλει, ή είναι πράκτορας. Διάλεξε.

Δεν ξεπερνάει ποτέ τα όρια

Τα οποία βάζουμε συνήθως εμείς οι γυναίκες. Οπότε εκείνος τα σέβεται και δεν τα ξεπερνάει ποτέ. Ή τουλάχιστον προσπαθεί. Εφόσον λοιπόν τον ενδιαφέρει η γνώμη σου, και φυσικά να μη σε φέρει σε δύσκολη θέση, αυτό σίγουρα είναι ένα θετικό δείγμα των συναισθημάτων του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.