Τι κάνουν οι καλοί εραστές: Τα 5 βήματα της… επιτυχίας

Τι κάνουν οι καλοί εραστές: Τα 5 βήματα της… επιτυχίας

Νιώθεις ότι η ερωτική σου ζωή έχει γίνει αδιάφορη και το τέρας της ρουτίνας έχει αρχίσει να την… τρώει; Κάνε επίθεση στη ρουτίνα με τα παρακάτω ερωτικά tips. Δες λοιπόν τι κάνουν αναλυτικά όλοι οι καλοί εραστές.

Οι μακροχρόνιες σχέσεις τις περισσότερες φορές αποτελούν το στοίχημα που έχεις βάλει με τον εαυτό σου και πρέπει να το κερδίσεις. Το πρώτο διάστημα που ξεκινάς μια σχέση είσαι αισιόδοξη, γεμάτη ενέργεια και έρωτα για τον νέο σου σύντροφο.

Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται στο ζενίθ και εσύ πλέεις σε πελάγη ευτυχίας.

Τα όνειρά σου περιλαμβάνουν βόλτες στο ηλιοβασίλεμα, το κρεβάτι σου να παίρνει καθημερινά φωτιά και για τις πιο… τολμηρές να περνούν τα χρόνια κι εσύ να είσαι το ίδιο ερωτευμένη και ενθουσιασμένη.

Όλοι όμως ξέρουμε ότι η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική

. Η καθημερινότητα και η ρουτίνα μπαίνουν στη μέση και εσύ αρχίζεις να χάνεις λίγη από τη φλόγα σου. Σίγουρα δεν είσαι η μόνη, μπορείς όμως να αναστρέψεις την κατάσταση;

Η απάντηση είναι «ναι»! Αφού τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει και ένα 32% που ισχυρίζεται ότι η ερωτική τους ζωή είναι το ίδιο παθιασμένη τώρα όπως και τους πρώτους 6 μήνες της σχέσης τους.

Οι ερευνητές, προκειμένου να βρουν το μυστικό της επιτυχίας, ρώτησαν ποιες είναι οι συνήθειές τους τόσο εντός όσο και εκτός κρεβατοκάμαρας.

Ακολούθησε και εσύ τις συμβουλές τους για καλύτερο και… περισσότερο σεξ, όσο καιρό και αν είσαι με τον σύντροφό σου!

Δες τι κάνουν πάντα οι καλοί εραστές

Είναι τρυφεροί μεταξύ τους σε όλη τη διάρκεια της μέρας

Ένα από τα δυνατά όπλα της σεξουαλικής ικανοποίησης, μπορεί να ακουστεί περίεργο, δεν είναι το kinky κρεβάτι ή τα ερωτικά βοηθήματα… αλλά το πόσο ευτυχισμένη είναι μια σχέση εκτός κρεβατοκάμαρας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας επικοινωνείς με τον σύντροφό σου; Κι αν ναι, είσαι τρυφερή μαζί του;

Το να είσαι τρυφερή με τον σύντροφό σου κάθε στιγμή της ημέρας και όχι μόνο στο κρεβάτι δείχνει και την επιτυχία της σχέσης. Είναι λογικό, αφού είναι πιθανότερο να καταλήξεις στο κρεβάτι με κάποιον που είσαι συναισθηματικά δεμένη και τον αγαπάς. Γι’ αυτό μέσα στην ημέρα δείξε την αγάπη σου στον σύντροφό σου, στέλνοντάς του ένα γλυκό μήνυμα… Σίγουρα θα ανταποκριθεί θετικά!

Μιλάνε για το κρεβάτι – Να τι κάνουν πάντα οι καλοί εραστές

Λιγότερο από το 40% των αντρών που πήραν μέρος στην έρευνα «μοιράστηκαν» μια νέα επιθυμία στο κρεβάτι με τη σύντροφό τους. Τα περισσότερα ζευγάρια είναι μόνο πράξεις και όχι λόγια. Όμως έχει αποδειχτεί ότι όσο περισσότερο μιλάς με τον σύντροφό σου για τον έρωτα–είτε για κάποια νέα στάση είτε αν σας άρεσε αυτό που κάνατε– ,τόσο καλύτερη γίνεται η ερωτική σας ζωή. Αν το να μιλάς για αυτό σε φέρνει σε δύσκολη θέση, ξεκίνα με τα εύκολα. Για παράδειγμα, μόλις τελειώσετε, πες του τι ήταν εκείνο που σου άρεσε περισσότερο.

Αν θέλεις να του ζητήσεις κάτι καινούριο, αλλά ανησυχείς για το τι θα σκεφτεί, μπορείς να του το φέρεις με πλάγιο τρόπο. Για παράδειγμα, πες: «Ονειρεύτηκα ότι κάναμε έρωτα στην παραλία κ.λπ.». Έτσι θα δεις την αντίδρασή του.

Επικεντρώνονται στην ικανοποίηση της συντρόφου τους

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της γυναικείας ικανοποίησης είναι η κορύφωση. Αν και στους άντρες δεν έχει την ίδια βαρύτητα, ίσως επειδή είναι κάτι δεδομένο, δεν ισχύει το ίδιο και στις γυναίκες.

Στα επιτυχημένα ζευγάρια ο άντρας έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της ικανοποίησης της συντρόφου του και είναι πολύ σημαντικό να έχει και εκείνη κάθε φορά επιτυχία!

Τι κάνουν πάντα οι καλοί εραστές; Βάζουν ποικιλία

Όταν κάνεις έρωτα με τον ίδιον άνθρωπο 1.500 φορές, η ποικιλία πρέπει να είναι ένα από τα βασικά πιάτα στο μενού. Τα ζευγάρια που δοκιμάζουν νέα πράγματα και τους αρέσει η περιπέτεια έχουν πολύ πιο ικανοποιητική ζωή. Γι’ αυτό μην φοβάσαι να δοκιμάσεις νέες στάσεις, ερωτικά παιχνίδια ή, γιατί όχι, να δείτε μαζί ταινίες.

Φτιάχνουν το κατάλληλο σκηνικό

Τα κεριά και η αισθησιακή μουσική είναι μερικές κλασικές κινήσεις για να πάρει το κρεβάτι σου φωτιά. Το σημαντικό είναι να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό για να αναπτυχθεί ο ρομαντισμός και να έρθεις ακόμα πιο κοντά με τον σύντροφό σου.

Αν τα κεριά και η μουσική σού ακούγονται κλισέ, όντως λιγότερο από το 17% στην πραγματικότητα μπαίνει στον κόπο να δημιουργήσει αυτή την ατμόσφαιρα. Όμως αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσεις, ίσως απογειώσει την ερωτική σου ζωή!

Από την Έλλη Μαραγκάκη / https://www.glittermag.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.