Με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης για το παγκόσμιο ρεκόρ εικοσιτετράωρου με αμαξίδιο

Ημερομηνία:

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκαν σήμερα οι δρομείς του «Ο.Κ.Α Αρκάδι» Γιώργος Διαλεκτάκης και Γιώργος Σαλονικιός.
Οι αθλητές επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Κρήτης και ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης για τη συμμετοχή τους στον υπερμαραθώνιο Atromitos Ultra, που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο 2024, στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, όπου έχουν στόχο να καταρρίψουν το παγκόσμιο ρεκόρ διασφαλίζοντας και τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία το 2025.
Στη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Γιώργου Πιτσούλη, της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρίας Λιονή και του Περιφερειακού συμβούλου Νίκου Μανουσάκη, οι αθλητές ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης για τη συμβολή του στην προμήθεια του αγωνιστικού τους αμαξιδίου που θα τους βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους.
Ο Σταύρος Αρναουτάκης συνεχάρη τους δύο αθλητές και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους στόχους τους, τονίζοντας πως η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει να είναι κοντά στον αθλητισμό.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΟΑΚ:Προσωρινή διακοπή της υδροδότησης της πόλης του...

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω...

Εντυπωσίασε τους μαθητές – τρίες της Κρήτης...

600 μαθητές από το Ηράκλειο, τα Χανιά και το...

ΟΑΚ:Προσωρινή διακοπή της υδροδότησης της πόλης του...

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω...

Εντυπωσίασε τους μαθητές – τρίες της Κρήτης...

600 μαθητές από το Ηράκλειο, τα Χανιά και το...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related