«Τι θα φάμε;» – Σκέψεις που κάνουν οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

Είναι όντως οι δουλειές του σπιτιού αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι την ώρα του σεξ;

«Τι θα φάμε;» – Σκέψεις που κάνουν οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

«Έχω σβήσει τον φούρνο;», «Μήπως ξέχασα αναμμένο το θερμοσίφωνα;» και «τι να φάμε αύριο;» είναι άραγε όντως κάτι που σκεφτόμαστε κατά τη διάρκεια του σεξ είναι απλά η υπερβολή του… Χόλιγουντ που έχτισε τον μύθο ότι το μυαλό ταξιδεύει σε περίεργα μονοπάτια τέτοιες ώρες.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και όταν το πάθος… ξεχειλίζει από τα μπατζάκια, θα βρεθεί χώρος και χρόνος το μυαλό να ταξιδέψει σε κάτι άλλο και μάλιστα, συνήθως σε κάτι –το λιγότερο- πεζό.

Σύμφωνα με έρευνα της Lovehoney, πάνω από το ένα τρίτο των ενηλίκων φαντασιώνεται, την ώρα που κάνει σεξ ότι κάνει σεξ με κάποιον άλλον.

Δουλειές και ταινίες οι πιο συνηθισμένες σκέψεις την ώρα του σεξ

Πάνω από το ένα τέταρτο των ανδρών που συμμετείχαν στην έρευνα εξομολογήθηκαν ότι έχουν «ονειρευτεί» την αγαπημένη τους ομάδα την ώρα του σεξ, ποσοστό μικρότερο στις γυναίκες (11%).

Από τους 2.000 ενήλικες που συμμετείχαν στην έρευνα, το 80% δήλωσε ότι είχε αναλογιστεί πόσο καλό είναι πραγματικά το σεξ την ώρα που… το κάνει!

Όπως αναφέρει η New York Post, οι πιο συνηθισμένες σκέψεις που κάνουν στο κρεβάτι είναι οι δουλειές του σπιτιού που πρέπει να γίνουν, τι θα φάνε στο επόμενο γεύμα, την αγαπημένη τους σειρά, εκπομπή ή ταινία και οι εξελίξεις στη δουλειά τους!

Πάνω από τους μισούς συμμετέχοντες στην έρευνα αποκάλυψαν ότι σκέφτονται τι θα ήθελαν να κάνει ο σύντροφός τους στο κρεβάτι και το 53% αναρωτιέται «πότε θα τελειώσει;». Ο οργασμός είναι κάτι που επίσης σκέφτονται οι άνθρωποι την ώρα του σεξ. Ειδικότερα, το 57% των γυναικών και το 52% των ανδρών αναρωτιούνται αν και πότε θα έχουν οργασμό.

Όσο μεγαλώνουμε τόσο λιγότερο ευχαριστιόμαστε το σεξ;

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, όσο αυξάνεται η ηλικία τόσο μειώνεται η ευχαρίστηση του σεξ!

Ειδικότερα, ενώ το 26% των ενηλίκων δήλωσαν δυσαρεστημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή, στις ηλικίες 18-24 –όταν το αίμα «βράζει» δηλαδή- μόλις το 11 δήλωσε ανικανοποίητο. Από την ηλικία των 45 ετών και πάνω, το 33% δηλώνει δυσαρεστημένοι.

«Η εξερεύνηση νέων πραγμάτων στο σεξ δεν τελειώνει ποτέ»

Η σεξολόγος Ness Cooper, πάντως, τονίζει ότι πρέπει πάντα οι άνθρωποι να προσπαθούν να τονώσουν τη σεξουαλική τους ζωή, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. «Το σώμα μας και οι ανάγκες μας αλλάζουν» λέει και συνιστά τον πειραματισμό με σεξουαλικά παιχνίδια, κάτι που πάνω από τους μισούς παραδέχτηκαν ότι σκέφτηκαν κατά τη διάρκεια του σεξ, σύμφωνα με την έρευνα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.