Το ΕΛΜΕΠΑ θα διανείμει δωρεάν self-test στους φοιτητές

Ημερομηνία:

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο προκειμένου να διασφαλίσει, στο μέτρο του δυνατού, την υγεία όλων όσοι συμμετέχουν στις δια ζώσης εξετάσεις, που ξεκινούν αυτή την εβδομάδα, αποφάσισε την ενίσχυση του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου, με τη διανομή δωρεάν αυτοδιαγνωστικών τεστ (self-test) σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες φοιτητές.

Στην προσπάθεια να συνεχιστούν απρόσκοπτα και με ασφάλεια οι διαδικασίες της ακαδημαϊκής ζωής, εντός της συνεχώς μεταβαλλόμενης υγειονομικής κρίσης που διανύουμε, είναι σημαντικό να υιοθετούμε ασφαλείς συμπεριφορές, αξιοποιώντας τους διαθέσιμους πόρους και εργαλεία, αναφέρει το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα.

Από την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΕΛΜΕΠΑ διαβάζουμε:

Η διάθεση των τεστ θα γίνεται, καθ΄όλη τη διάρκεια της τρέχουσας εξεταστικής περιόδου, καθημερινά από 9:30 έως 11:30, από το χώρο του ιατρείου, με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Κάθε φοιτητής που κρίνει σκόπιμη την αυτοεξέτασή του, π.χ. λόγω στενής επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα ή συμπτωμάτων, μπορεί να παραλαμβάνει έως ένα τεστ την εβδομάδα, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τους φοιτητές μας που δεν έχουν υποχρέωση διενέργειας ελέγχου για την COVID-19, λόγω εμβολιασμού ή νόσησης, να συμμετέχουν στην προσπάθεια ανίχνευσης πιθανών κρουσμάτων, χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα αυτοδιαγνωστικά τεστ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΠΑΓΝΗ: Μειώνει στο 50% τις αιμοδοσίες –...

Χάνουμε πολύτιμο αίμα που συγκεντρώνεται με μεγάλες δυσκολίες στα...

Ενδοοικογενειακή βία: Αύξηση των περιστατικών – Δύο...

60 περιστατικά σε μόλις ένα μήνα! Ανησυχητικά είναι τα περιστατικά...

ΠΑΓΝΗ: Μειώνει στο 50% τις αιμοδοσίες –...

Χάνουμε πολύτιμο αίμα που συγκεντρώνεται με μεγάλες δυσκολίες στα...

Ενδοοικογενειακή βία: Αύξηση των περιστατικών – Δύο...

60 περιστατικά σε μόλις ένα μήνα! Ανησυχητικά είναι τα περιστατικά...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Απόβαση» των αγροτοκτηνοτρόφων στην Αθήνα-Θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στις 13 Φεβρουαρίου

Κάλεσμα της ΕΟΑΣΗ στην προσυγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου...

Μνήμη: Υπάρχει τρόπος να μην ξεχνάμε τίποτα – Τα κόλπα που βοηθούν

Χάνετε συχνά κλειδιά, κινητό ή πορτοφόλι; Ειδικοί εξηγούν γιατί...

ΠΑΓΝΗ: Μειώνει στο 50% τις αιμοδοσίες – Όχι γιατί δεν υπάρχουν αιμοδότες αλλά γιατί δεν έχει προσωπικό

Χάνουμε πολύτιμο αίμα που συγκεντρώνεται με μεγάλες δυσκολίες στα...