Το καλύτερο σχόλιο για τους πραγματικούς βασιλιάδες το έκανε η Έλενα Ακρίτα

Για τους βασιλιάδες της καρδιάς μας μίλησε η Έλενα Ακρίτα με αφορμή την κηδεία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, στο νέο επεισόδιο του podcast της για το NEWS24/7.

Το καλύτερο σχόλιο για τους πραγματικούς βασιλιάδες το έκανε η Έλενα Ακρίτα1065

Η κηδεία του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και απασχόλησε ολημερίς και οληνυχτίς (σχεδόν όλα) τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στη χώρα μας.

Η επικαιρότητα ήθελε αποκλειστικά και μόνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, αλλά εμείς ταυτιζόμαστε με την ατάκα που μοιράστηκε η Έλενα Ακρίτα μέσω του podcast της με το κοινό. «Εμείς δεν χάσαμε έκπτωτο, εμείς διαμάντι χάσαμε.

Αν κι εγώ παιδί μου βασιλικιά και μοναρχικιά δεν ήμουν ποτέ», είπε με χιούμορ η Έλενα Ακρίτα και συνέχισε: «Εγώ έναν βασιλιά αναγνώριζα πάντα στη ζωή μου. Τον Elvis. King Elvis για πάντα». Κι έπεσε το σχετικό τραγούδι.

Η Έλενα Ακρίτα μίλησε για τους πραγματικούς βασιλιάδες. Εκείνους που δεν κληρονόμησαν λόγω καταγωγής το δικαίωμα να έχουν υπηκόους λες και δεν είμαστε όλοι ίσοι, δεν γεννιόμαστε και πεθαίνουμε όλοι ίδιοι μεταξύ μας. Αυτούς που κέρδισαν το προνόμιο να βασιλεύουν στην καρδιά μας. Δεν το κληρονόμησαν, το κέρδισαν με το έργο τους και τη δράση τους, με το δικό τους φως.

Γι’ αυτούς τους πραγματικούς βασιλιάδες μίλησε, λοιπόν, η Έλενα Ακρίτα δίνοντάς μας την καλύτερη ατάκα των ημερών παραπάνω και τα πιο συγκινητικά λόγια για όσους απωλέσαμε και πονέσαμε γι’ αυτό παρακάτω.

«Είναι το Jail House Rock του πραγματικού μας βασιλιά, τον Elvis Presley, τον βασιλιά όλων των γενιών ακόμα και της δικής μου που ήμουν πολύ μικρή όταν ήταν μόδα ο Elvis. Τον γνώρισα περισσότερο ως μουσικό αργότερα, μετά τον θάνατο του ανακάλυψα πόσο σπουδαίος είναι», σημείωσε καθώς το κομμάτι σταμάτησε να παίζει.

«Αυτοί είναι οι βασιλιάδες της καρδιάς μας, αυτοί που πραγματικά τους κλάψαμε. Όπως κλάψαμε εμείς οι Έλληνες τον Αλέκο Παναγούλη, τον μεγάλο αυτό ήρωα, όπως κλάψαμε τον Γιώργο Σεφέρη, την Έλλη Λαμπέτη, όλους αυτούς τους μεγάλους και τους σπουδαίους, όπως έκλαψαν οι παλιότεροι τον Σωτήρη Πέτρουλα. Αυτούς που με το φως τους, με την τέχνη τους, με τους αγώνες τους άναψαν μία μεγάλη φωτιά και ζέσταναν τις καρδιές όλων των Ελλήνων», σημείωσε καταλήγοντας για τους «βασιλιάδες της καρδιάς μας» η Έλενα Ακρίτα.

Κι αυτό είναι ίσως το πιο ειλικρινές σχόλιο για όλη την επικαιρότητα που παρακολουθήσαμε ως θεατές αυτές τις μέρες, για μία ιστορία, αυτή της μοναρχίας που στην χώρα μας έχει γίνει παρελθόν με δημοψήφισμα και τη σύμφωνη γνώμη του 69,18% των ψηφοφόρων από το 1974. King Elvis για πάντα.

Πηγή: https://www.ladylike.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.