Όταν το «Μικρό σπίτι στο λιβάδι» είχε «προβλέψει» τον κορωνοϊό

Όταν το «Μικρό σπίτι στο λιβάδι» είχε «προβλέψει» τον κορωνοϊό

Το «Μικρό σπίτι στο λιβάδι» αποτελεί μια κλασσική σειρά με την οποία μεγαλώσαμε όλοι.

Δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει δει την iconic σειρά εποχής των 70s με μια οικογένεια που ζει στην αγροτική Μινεσότα των ΗΠΑ, περί τα τέλη του 1800.

Υπάρχουν ακόμη πολλοί φαν της σειράς, που την παρακολουθούν ανελλιπώς σε επανάληψη.

Μάλιστα, τώρα έχουν μια θεωρία που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι η σειρά είχε «προβλέψει» την πανδημία του κορωνοϊού.

Το 1975, η σειρά είχε ένα επεισόδιο με τον τίτλο «Plague», όπου ο πατέρας της οικογένειας, Charles Ingalls, προσπαθεί να θέσει υπό έλεγχο το ξέσπασμα του τύφου στην μικρή πόλη, Walnut Grove.

Μάλιστα, απομονώνεται από την οικογένειά του για να περιορίσει την μετάδοση ενώ μετατρέπει την εκκλησία σε νοσοκομείο.

Ακόμη, το 1977, ένα νέο επεισόδιο με τον τίτλο «Quarantine», βγήκε στον αέρα, στο οποίο η πόλη μπαίνει σε καραντίνα μετά το ξέσπασμα πυρετού.

Οι φαν μοιράστηκαν στο Twitter τις σκέψεις τους ότι υπάρχουν πολλές ομοιότητες της κατάστασης που επικρατεί σήμερα με τον κορωνοϊό και τα δύο αυτά επεισόδια. Μάλιστα, πολλοί δεν πίστευαν πόσο παρόμοιες είναι οι δύο καταστάσεις.

Ακόμη, η 55χρονη ηθοποιός Melissa Gilbert, που ενσάρκωσε την Λόρα, δήλωσε στην New York Post: «Συνειδητοποίησα πόσο πολύ το προέβλεψε όλο αυτό. Μπορούμε όλοι να μάθουμε κάτι από αυτά που έγιναν σε αυτά τα επεισόδια».

«Ό,τι έκαναν τότε, είναι εφαρμόσιμο και σήμερα. Η πόλη μετρίασε την κατάσταση με το να βάλει τους πάντες σε καραντίνα στο σπίτι, τους άρρωστους σε άλλο μέρος και προσπάθησε να βρει την πηγή», πρόσθεσε.

Πηγή: bovary.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.