Το ΚΙΝΑΛ δεν βάζει κομματική πειθαρχία για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ημερομηνία:

Κατά τη διάρκεια της τακτικής εβδομαδιαίας ενημέρωσης των δημοσιογράφων από το επικοινωνιακό επιτελείο του Κινήματος Αλλαγής επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα τεθεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Παύλος Χρηστίδης και ο γραμματέας Επικοινωνίας, Σταμάτης Μαλέλης εξέφρασαν την πεποίθηση ότι δεν θα υπάρξει τέτοια ανάγκη και δεν πιέζεται κανένας για τη στάση που θα τηρήσει.

«Όταν ορισθεί η συζήτηση στη Βουλή για την έγκριση της συμφωνίας των Πρεσπών, θα συνέλθει η Κοινοβουλευτική Ομάδα για να αποφασίσει συντεταγμένα» σημείωσαν τα στελέχη του επικοινωνιακού επιτελείου.

Ωστόσο, στο Κίνημα Αλλαγής προκάλεσε πονοκέφαλο η τοποθέτηση του βουλευτή Δημήτρη Κρεμαστινού, ο οποίος δήλωσε ότι μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ υπάρχουν περιθώριο και προϋποθέσεις για να συζητηθεί η δυνατότητα σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για τη Συμφωνία των Πρεσπών υποστήριξε ότι θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και όλοι να στηρίξουν τις αποφάσεις της πλειοψηφίας. «Ο κ. Κρεμαστινός θα εναρμονιστεί με την απόφαση της ΚΟ και της προέδρου» τόνισαν ο κ. Χρηστίδης και ο κ. Μαλέλης.

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη επισήμαναν ότι η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με τις χθεσινές παρεμβάσεις της στη Βουλή «χτύπησε» το καμπανάκι για τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τη Δημοκρατία, ενώ υπογράμμισαν ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι η ραχοκοκαλιά της δημοκρατικής παράταξης και δεν έχει να φοβηθεί από τυχοδιώκτες και υπολείμματα άλλων κομμάτων. «Είναι το δέος για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ» τόνισαν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η κ. Γεννηματά βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με στελέχη που είναι αποστασιοποιημένα από τις διεργασίες για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς και πρόκειται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών. «Η διαδικασία που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια είναι ανοιχτή για όλους» ανέφεραν τα στελέχη του επικοινωνιακού επιτελείου του Κινήματος Αλλαγής.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι προγραμματίστηκαν δύο εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, στις 5 Φεβρουαρίου στη Χίο όπου γεννήθηκε και στις 31 Μαρτίου στη Σύρο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΔΕΘ 2025: Καταργείται η προσωπική διαφορά, τι...

Τι περιλαμβάνει το πακέτο που θα έχει μαζί του...

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 59...

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν στην...

ΔΕΘ 2025: Καταργείται η προσωπική διαφορά, τι...

Τι περιλαμβάνει το πακέτο που θα έχει μαζί του...

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 59...

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν στην...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στα ύψη η τιμή του καφέ

«Εκτοξεύτηκε» κατά 49% η πρώτη ύλη από την 1η...

Δημοσκόπηση: Ο Τσίπρας απειλεί τον Μητσοτάκη χωρίς να έχει κόμμα

Σε απόσταση αναπνοής ο Αλέξης Τσίπρας στην καταλληλότητα για...

Γ. Κεφαλογιάννης για πυρκαγιες: Ίσως το πιο δύσκολο καλοκαίρι της 20ετίας στην Ευρώπη

«Είναι ίσως το πιο δύσκολο καλοκαίρι της τελευταίας 20ετίας...

Δημοτικά Σχολεία: Νέο ωράριο αποχώρησης μαθητών από τη νέα σχολική χρονιά

Τι αλλάζει στο ωράριο αποχώρησης των μαθητών Δημοτικών Σχολείων...