Το ΚΙΝΑΛ δεν βάζει κομματική πειθαρχία για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ημερομηνία:

Κατά τη διάρκεια της τακτικής εβδομαδιαίας ενημέρωσης των δημοσιογράφων από το επικοινωνιακό επιτελείο του Κινήματος Αλλαγής επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα τεθεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Παύλος Χρηστίδης και ο γραμματέας Επικοινωνίας, Σταμάτης Μαλέλης εξέφρασαν την πεποίθηση ότι δεν θα υπάρξει τέτοια ανάγκη και δεν πιέζεται κανένας για τη στάση που θα τηρήσει.

«Όταν ορισθεί η συζήτηση στη Βουλή για την έγκριση της συμφωνίας των Πρεσπών, θα συνέλθει η Κοινοβουλευτική Ομάδα για να αποφασίσει συντεταγμένα» σημείωσαν τα στελέχη του επικοινωνιακού επιτελείου.

Ωστόσο, στο Κίνημα Αλλαγής προκάλεσε πονοκέφαλο η τοποθέτηση του βουλευτή Δημήτρη Κρεμαστινού, ο οποίος δήλωσε ότι μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ υπάρχουν περιθώριο και προϋποθέσεις για να συζητηθεί η δυνατότητα σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για τη Συμφωνία των Πρεσπών υποστήριξε ότι θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και όλοι να στηρίξουν τις αποφάσεις της πλειοψηφίας. «Ο κ. Κρεμαστινός θα εναρμονιστεί με την απόφαση της ΚΟ και της προέδρου» τόνισαν ο κ. Χρηστίδης και ο κ. Μαλέλης.

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη επισήμαναν ότι η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με τις χθεσινές παρεμβάσεις της στη Βουλή «χτύπησε» το καμπανάκι για τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τη Δημοκρατία, ενώ υπογράμμισαν ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι η ραχοκοκαλιά της δημοκρατικής παράταξης και δεν έχει να φοβηθεί από τυχοδιώκτες και υπολείμματα άλλων κομμάτων. «Είναι το δέος για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ» τόνισαν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η κ. Γεννηματά βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με στελέχη που είναι αποστασιοποιημένα από τις διεργασίες για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς και πρόκειται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών. «Η διαδικασία που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια είναι ανοιχτή για όλους» ανέφεραν τα στελέχη του επικοινωνιακού επιτελείου του Κινήματος Αλλαγής.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι προγραμματίστηκαν δύο εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, στις 5 Φεβρουαρίου στη Χίο όπου γεννήθηκε και στις 31 Μαρτίου στη Σύρο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Απόβαση Τσίπρα στην Κρήτη: Στήνει δίκτυα για...

Έντονη κινητικότητα προκαλεί και στην Κρήτη η ανακοίνωση του...

ΕΛΑΣ: το μανιφέστο, το όνομα και η...

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε το πρώτο κρίσιμο βήμα. Και...

Απόβαση Τσίπρα στην Κρήτη: Στήνει δίκτυα για...

Έντονη κινητικότητα προκαλεί και στην Κρήτη η ανακοίνωση του...

ΕΛΑΣ: το μανιφέστο, το όνομα και η...

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε το πρώτο κρίσιμο βήμα. Και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πανελλήνιες 2026: Πότε θα ανακοινωθούν οι Βάσεις Εισαγωγής – Οδηγός για το Μηχανογραφικό

Η σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού αποτελεί «κλειδί» για την...

Θρίλερ στην Κρήτη: 28χρονη δίνει μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ μετά από καταγγελία για ιατρικό λάθος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται μία 28χρονη γυναίκα στην...

Συναγερμός από τους μετεωρολόγους: Έρχεται Σαχάρα και 40άρια – Η Ελλάδα στο επίκεντρο του καύσωνα

Στο επίκεντρο ενός νέου θερμού επεισοδίου φαίνεται να μπαίνει...

Απόβαση Τσίπρα στην Κρήτη: Στήνει δίκτυα για την «ΕΛΑΣ» και ανάβει φωτιές σε ΠΑΣΟΚ και Αυτοδιοίκηση

Έντονη κινητικότητα προκαλεί και στην Κρήτη η ανακοίνωση του...