Το «ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ» κοντά στους μαθητές και στην εκπαιδευτική κοινότητα

Ημερομηνία:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΕ»

Η εταιρία «ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ» στηρίζοντας εμπράκτως τις προσπάθειες της σχολικής κοινότητας του Ρεθύμνου που αποσκοπούν στην εκπαίδευση και την επιμόρφωση των μαθητών της, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα που κατέθεσε πρόσφατα στον αντιπρόεδρο της, κ. Γιώργο Χατζηδάκη η διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Αρμένων.
Συγκεκριμένα ο διευθυντής του σχολείου αιτήθηκε στο ΚΤΕΛ την χορηγία λεωφορείων για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών δύο τάξεων του δημοτικού με προορισμό τον ιερό ναό του Αγίου Στυλιανού Αρμένων.
Στόχος της επίσκεψης ήταν να παρακολουθήσουν οι μικροί μαθητές την ομιλία με θέμα «τα εκατό χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή» που έγινε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του ιερού ναού, ενώ παράλληλα μαθητές και εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με τον μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ.κ. Πρόδρομο λαμβάνοντας λόγια αγάπης και τις πατρικές συμβουλές του.
Η εταιρία «ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ» μέσω του αντιπροέδρου της, κ. Γιώργου Χατζηδάκη, διαβεβαιώνει την σχολική κοινότητα του Ρεθύμνου πως θα συνεχίσει να βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό της με κάθε τρόπο, συμβάλλοντας από την δική της πλευρά στην όσο το δυνατόν αρτιότερη διεξαγωγή του εκπαιδευτικού έργου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Κρήτη ποντάρει στους Ινδικούς γάμους –...

Ο γαμήλιος τουρισμός ως «όχημα» για είσοδο στην αγορά...

Ρέθυμνο:Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή,αφαίρεσαν από αυτοκίνητο...

Σύλληψη -2- ημεδαπών για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (29.05.2026) απογευματινές...

Η Κρήτη ποντάρει στους Ινδικούς γάμους –...

Ο γαμήλιος τουρισμός ως «όχημα» για είσοδο στην αγορά...

Ρέθυμνο:Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή,αφαίρεσαν από αυτοκίνητο...

Σύλληψη -2- ημεδαπών για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (29.05.2026) απογευματινές...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νέα έκκληση της Unesco για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Αρκετά κράτη μέλη της Unesco υποστήριξαν το ελληνικό αίτημα...

Επιστροφές εισφορών από τον e-ΕΦΚΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους

Σε νέα καταβολή επιστροφών προχωρά ο e-ΕΦΚΑ, επιστρέφοντας αχρεωστήτως...

Η Κρήτη ποντάρει στους Ινδικούς γάμους – Διαρκούν ως 7 μέρες, έχουν εκατοντάδες καλεσμένους

Ο γαμήλιος τουρισμός ως «όχημα» για είσοδο στην αγορά...

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η έκθεση Τυχεροπούλου φέρνει ανατροπές

Σύμφωνα με το πόρισμα που συνέταξε η Τυχεροπούλου για...