Τραγωδία στην Κρήτη: Θρήνος στις κηδείες των τεσσάρων θυμάτων

Ημερομηνία:

Βαθιά οδύνη και σπαραγμός στην Κρούστα Λασιθίου, όπου συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί αποχαιρέτησαν τη Ροδούλα Τσαγκαράκη και τον Κώστα Γιαννακάκη, που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο εγκλωβισμένοι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τους, όταν αυτό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου στη Μεσαρά.

Πλήθος κόσμου είπε το «τελευταίο αντίο» στο νεαρό ζευγάρι που κηδεύτηκε στη γενέτειρα του άτυχου Κώστα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, κλείνοντας τον κύκλο μιας τραγωδίας με τέσσερις νεκρούς που συγκλόνισε ολόκληρη την Κρήτη.

Ο Κώστας και η Ροδούλα, όπως αναφέρει το cretapost.gr, είχαν παντρευτεί το περασμένο καλοκαίρι και είχαν αποκτήσει ένα μωράκι το οποίο τώρα θα μεγαλώσει κοντά στους παππούδες του στο Λασίθι, αφού οι γονείς του, η θεία του και η γιαγιά του χάθηκαν τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

Νωρίτερα, στις 11 το πρωί, η προτελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε στις Αρχάνες, όπου κηδεύτηκαν η Μαριλένα Τσαγκαράκη και η 58χρονη μητέρα της Μαρία.

Συγκλονισμένοι από την απίστευτη τραγωδία συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν με οδύνη μάνα και κόρη, που βρήκαν μαζί με τη Ροδούλα και τον Κώστα μαρτυρικό θάνατο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Ο παλμός της νέας γενιάς χορογράφων «χτύπησε»...

Με μεγάλη επιτυχία η παραγωγή «Βραδιά Νέων Χορογράφων» στην Αίθουσα...

Ηράκλειο:Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για τις μελέτες οριοθέτησης...

Μια κομβική παρέμβαση για την περιβαλλοντική προστασία και την...

Ηράκλειο:Ο παλμός της νέας γενιάς χορογράφων «χτύπησε»...

Με μεγάλη επιτυχία η παραγωγή «Βραδιά Νέων Χορογράφων» στην Αίθουσα...

Ηράκλειο:Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για τις μελέτες οριοθέτησης...

Μια κομβική παρέμβαση για την περιβαλλοντική προστασία και την...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-header-ad
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Διπλός» ΕΝΦΙΑ φέτος για τα κλειστά ακίνητα τραπεζών και servicers

Πού θα αξιοποιηθούν τα έσοδα. Διπλάσιο ΕΝΦΙΑ θα πληρώσουν εφέτος...

«Σαφάρι» της ΑΑΔΕ σε γάμους και βαπτίσεις

Πότε έρχεται το ψηφιακό πελατολόγιο. Στην αντεπίθεση κατά της φοροδιαφυγής...

ΔΥΠΑ: Σήμερα η πρεμιέρα για το νέο ειδικό πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων

Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση. Σήμερα κάνει πρεμιέρα ένα νέο...