Τσουχτερό πρόστιμο σε καφενείο στο Ηράκλειο για πελάτη χωρίς πιστοποιητικό

Τσουχτερό πρόστιμο σε καφενείο στο Ηράκλειο για πελάτη χωρίς πιστοποιητικό

Το σύνολο των χθεσινών ελέγχων ανέρχεται σε 1.580 ήταν οι έλεγχοι που διενεργήθηκαν την Τετάρτη στο πλαίσιο του περιορισμού την πανδημίας στην Κρήτη ενώ εντοπίστηκε σωρεία παραβάσεων σε όλους τους νομούς.

Ειδικότερα, στο Ηράκλειο επιβλήθηκε πρόστιμο σε πελάτη καφενείου ο οποίος ενώ βρισκόταν σε κλειστό χώρο, δεν δεν έφερε μαζί του το πιστοποιητικό εμβολιασμού με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 300 ευρώ ενώ στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και λουκέτο 7 ημερών.

Επιπλέον στα Χανιά σε ένα κατάστημα ένδυσης είχαμε “καμπάνα” 300 ευρώ, για μη ανάρτηση πινακίδας με τον επιτρεπόμενο αριθμό πελατών εντός της επιχείρησης.

Για μη χρήση μάσκας τώρα, είχαμε πρόστιμα ύψους 150 ευρώ σε δύο επιβάτες λεωφορείου και σε ένα επιβάτη ταξί στα Χανιά. Επιπλέον πρόστιμα ύψους 300 ευρώ είχαμε σε ένα οδηγό ταξί, δύο επιβάτες ΙΧ αλλα και σε έναν πεζό εντός του Λιμένα της περιοχής.

Άλλα δύο πρόστιμα επιβλήθηκαν σε εργαζομένους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για μη χρήση μάσκας, μεταξύ αυτών και στο Ηράκλειο,

Τέλος είχαμε 15 πρόστιμα για περιορισμό μετακίνησης (2 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο και 7 στο Ηράκλειο).

Τα σχόλια είναι κλειστά.