Βαγγέλης Μαρινάκης: «Με επισκέφθηκε για δεύτερη φορά ο κορονοϊός»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ενημέρωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά – Τι αναφέρει στη δήλωσή του ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών.

Θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με δήλωσή του γνωστοποίησε ότι μετά από διαγνωστικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε, ενημερώθηκε ότι ο κορονοϊός τον επισκέφθηκε για δεύτερη φορά.

Ο ισχυρός άνδρας του πειραϊκού συλλόγου στη δήλωσή του τονίζει ότι έχει ήπια συμπτώματα και ακολουθεί πιστά τα προβλεπόμενα μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών, εκφράζοντας για μια ακόμα φορά την εμπιστοσύνη του στους θεράποντες ιατρούς.

Όπως αναφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο μήνυμά του, «χρειάζεται εγρήγορση και υπευθυνότητα για να προστατέψουμε τους εαυτούς και τους συνανθρώπους μας».

«Μετά από διαγνωστικό έλεγχο ενημερώθηκα πως ο κορωνοϊός με επισκέφθηκε για δεύτερη φορά. Εχοντας ήπια συμπτώματα, τηρώ πιστά τα προβλεπόμενα μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών έχοντας τεράστια εμπιστοσύνη στους θεράποντες ιατρούς.

Χρειάζεται εγρήγορση και υπευθυνότητα για να προστατέψουμε τους εαυτούς και τους συνανθρώπους μας. Καλή δύναμη σε όλους και προσοχή», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.