Βασίλης Μπισμπίκης: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός;

Τι συνέβη;
Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Βασίλης Μπισμπίκης χθες Τρίτη.

Την είδηση έκανε γνωστή η Soula Slamorous, μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το λόγο που οδήγησε τον ηθοποιό στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο πλευρό του ηθοποιού βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή, προκειμένου να τον βοηθήσει και να τον στηρίξει, όπως άλλωστε κάνει από τότε που πήραν την απόφαση να είναι μαζί.

Γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ηθοποιός βρέθηκε στο ιατρικό Αμαρουσίου για μαγνητική στην μέση, με την σύντροφό του να βρίσκεται μαζί του.

Η απάντηση των Μπισμπίκη & Βανδή μετά τα αρνητικά σχόλια για τα δημόσια φιλιά τους
Προ ημερών, το διάσημο ζευγάρι είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, μετά την φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη να καπνίζει μέσα στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή. Η εικόνα αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης να επιβάλει πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο, αλλά και στον ηθοποιό.

Το ζευγάρι, παρ΄ όλα αυτά προσπαθεί να μην επηρεάζεται από τα αρνητικά σχόλια και έτσι έφυγαν λίγο μετά σε ένα ταξίδι για δύο στην Αράχωβα, κάτι που για ακόμα μια φορά έφερε αντιδράσεις.Ο λόγος αυτή τη φορά τα νέα φιλιά σε μαγαζί, που είχε βρεθεί το ζευγάρι για να φάει κάτι που για πολλούς θεωρήθηκε υπερβολικά διαχυτικό.

Εκείνοι ωστόσο ζουν τον έρωτά τους, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να δημοσιεύει δημοσίευσε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο instagram μαζί με τη Δέσποινα, ως απάντηση σε όσα λέγονται.

Τα σχόλια είναι κλειστά.