Ζώδια: Αυτοί οι 3 είναι οι μεγαλύτεροι ναρκισσιστές – Θα σου κάνουν τη ζωή πατίνι

Τα χαρακτηριστικά αυτών των ζωδίων είναι που αυξάνουν τις πιθανότητες οι εκπρόσωποί τους να εμφανίζουν ναρκισσιστική συμπεριφορά

Ο ψυχίατρος Sigmund Freud ήταν από τους πρώτους που έθεσε τα θεμέλια γι’ αυτό που σήμερα αναγνωρίζουμε ως «ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας». Ένας όρος που ακούμε πιο έντονα από ποτέ και όχι άδικα.

Ο ναρκισσισμός μέχρι έναν βαθμό σε βοηθάει να επιβιώσεις, αλλά και να καταφέρεις στόχους και επιθυμίες σου. Όταν όμως η λεπτή γραμμή των ναρκισσιστικών χαρακτηριστικών, περνάει προς την ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα, κυρίως για τα θύματα του νάρκισσου.
Οι νάρκισσοι θα σου δείξουν αρχικά τον καλύτερο τους εαυτό, μέχρι να υπάρξει συναισθηματική σύνδεση και στη συνέχεια ξεκινούν τον φαύλο κύκλο της υποτίμησης, της απουσίας ενσυναίσθησης, ακόμη και των επικίνδυνων συμπεριφορών.

Και επειδή η αστρολογία, έχει τις δικές της απαντήσεις, ορισμένοι από τους πιο γνωστούς αστρολόγους, αναλύουν παρακάτω τα 3 ζώδια, που είναι πιο πιθανό να είναι νάρκισσοι, εξαιτίας των χαρακτηριστικών τους.

Λέων

Ο Λέων κυβερνάται από τον ήλιο, και θεωρεί πως όλα περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό τους. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, έχουν τρομερή αλαζονεία και θέλουν τα πάντα να αφορούν τον εαυτό τους.

Ένας πληγωμένος Λέοντας θα βγάλει τον χειρότερο του εαυτό, και θα βάλει τον εγωισμό του πάνω από όλα και όλους, με αποτέλεσμα να καταστρέφει τις σχέσεις του, όσο καλές και αν υπήρξαν. Συχνά εκμεταλλεύεται τον ερωτικό του σύντροφο, και επιθυμεί να λειτουργεί με βάση τα δικά του θέλω και επιθυμίες.

Κριός

Είναι ένα ζώδιο τόσο ανταγωνιστικό, που πολύ εύκολα μπορεί να έχει απουσία ενσυναίσθησης. Προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει, και αυτό που πιστεύει ότι αξίζει, θα κάνει τα πάντα με οποιοδήποτε κόστος και δεν θα υπολογίσει καμία κοντινή του σχέση.

Ένας Κριός θα επιδείξει με κάθε ευκαιρία τον ναρκισσισμό του, πιστεύοντας λανθασμένα ότι έτσι θα κερδίσει σεβασμό ή εντυπώσεις. Στην πραγματικότητα δείχνει μόνο αλαζονεία με τη συμπεριφορά του.

Σκορπιός

Αν έχεις να κάνεις με έναν Σκορπιό, οφείλεις να θυμάσαι πως κυβερνώνται από τον Πλούτωνα, και φημίζονται για το δράμα, την ένταση και το πάθος τους.

Είναι όλα ή τίποτα και αυτό ισχύει για κάθε πτυχή της ζωής τους. Έτσι και με τον εαυτό τους. Θεωρούν ότι είναι τόσο καλοί και σπουδαίοι, που χειρίζονται με υποχθόνιο τρόπο και προσποιούμενοι τους πάντες.

Πηγή: Grace

Τα σχόλια είναι κλειστά.