Αυτά είναι τα 3 πιο έξυπνα ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Για ποιο λόγο τα παρακάτω ζώδια, είναι πιο έξυπνα από τα υπόλοιπα του αστρολογικού κύκλου

Αρκετές προσωπικότητες έχουν μια φυσική κλίση προς την εκπαίδευση, την μόρφωση, την πνευματικότητα και γενικότερα την υψηλή νοημοσύνη.

Αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο τυχαίο, αφού σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν συγκεκριμένοι πλανήτες που παίζουν τον ρόλο τους στην πνευματικότητα ενός ατόμου.
Άλλωστε υπάρχει και ένας ολόκληρος πλανήτης αφιερωμένος στην ευφυία, την επικοινωνία, το πνεύμα και γενικά το μυαλό. Αυτός δεν είναι άλλος από τον πλανήτη Ερμή, ο οποίος σε άλλα ζώδια βρίσκεται πιο κοντά και τα κυβερνά, ενώ σε άλλα δεν δίνει ιδιαίτερη εύνοια.

Τα ζώδια που κυβερνώνται από τον Ερμή, είναι σαφέστατα πιο έξυπνα, και έχουν έντονη τάση προς την ευφυΐα και εκπαίδευση. Ποια είναι αυτά;

Δίδυμοι

Είναι ζώδιο που κυβερνάται αποκλειστικά από τον Ερμή και έχει έμφυτη την τάση για μάθηση, εκπαίδευση και γνώση. Είναι ζώδια που το πνεύμα και γενικά ο εγκέφαλος παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους. Και τι εννοούμε με αυτό;

Θέλουν να επικοινωνούν, να συζητούν για κάθε είδους θέματα, να αποκτούν γνώσεις, να εξελίσσονται και φυσικά να εκπαιδεύονται. Η ανήσυχη φύση τους, οδηγεί τους Διδύμους στο να θέλουν να αποκτούν όλο και περισσότερη γνώση ή πληροφορία, αναδεικνύοντας τους σε ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια, σύμφωνα με την αστρολογία.

Παρθένοι

Ένα ακόμη ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή είναι οι Παρθένοι, οι οποίοι φημίζονται για την οργανωτική τους φύση, τον προγραμματισμό τους, αλλά και το πόσο καλά μπορούν να ελέγξουν τις καταστάσεις γύρω τους. Καταφέρνει γενικά να τα έχει όλα υπό έλεγχο.

Ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά αυτού του ζωδίου είναι η ευστροφία του, το πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά μπορεί να δράσει, αλλά και το πόσο εύκολα μπορεί να κρίνει σωστά μια κατάσταση. Ως ζώδιο της γης, επιλύει εύκολα προβλήματα ενώ διαθέτει εξαιρετική κριτική σκέψη. Η πρακτικότητα αυτού το ζωδίου συμβάλλει μοναδικά στον δείκτη ευφυΐας του.

Σκορπιοί

Μπορεί να μην έχουν να κάνουν τόσο με το μυαλό, έχουν να κάνουν όμως με την διαίσθηση. Οι Σκορπιοί κυβερνώνται από την Σελήνη και αυτό τους οδηγεί στο να είναι πάντα σε εγρήγορση και όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι.

Ως ζώδια του νερού, αξιολογούν συναισθήματα και κίνητρα και είναι ικανοί «να διαβάζουν εύκολα τους ανθρώπους και τις καταστάσεις». Η ικανότητά τους για βαθιά κατανόηση και ανάλυση τούς δίνει ένα ισχυρό πλεονέκτημα σε θέματα που απαιτούν ανάλυση και πολλή σκέψη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.