Θρεπτική σαλάτα με πένες και προσούτο εύκολα και γρήγορα.

Ημερομηνία:

Υλικά

500 γρ. πένες
Προσούτο, 5 φέτες
1 ματσάκι ρόκα
1 κεφαλάκι φρέσκια μοτσαρέλα
4 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
8 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση

1. Βράστε τις πένες και στραγγίξτε τις.

2. Ανακατέψτε σε ένα μπολάκι το λάδι με το βαλσάμικο.

3. Πλύνετε τη ρόκα και στραγγίξτε τη.

4. Συνδυάστε σε ένα μεγάλο μπολ τις πένες, τη ρόκα, το προσούτο, τη μοτσαρέλα και λίγο αλάτι. Τέλος, ρίξτε τη σάλτσα της σαλάτας με το λάδι και το βαλσάμικο. Ανακατέψτε και καλή όρεξη!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Taste Atlas: Χάσαμε την πρώτη θέση στις...

Η Ελληνική Κουζίνα υποχώρησε στη δεύτερη θέση στην παγκόσμια...

Κάστανα: Θρεπτικός θησαυρός με σημαντικά οφέλη για...

Τα κάστανα αποτελούν έναν από τους πιο θρεπτικούς καρπούς...

Taste Atlas: Χάσαμε την πρώτη θέση στις...

Η Ελληνική Κουζίνα υποχώρησε στη δεύτερη θέση στην παγκόσμια...

Κάστανα: Θρεπτικός θησαυρός με σημαντικά οφέλη για...

Τα κάστανα αποτελούν έναν από τους πιο θρεπτικούς καρπούς...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά : Σύλληψη ατόμου με ναρκωτικά και όπλα

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας...

Σημαντικές ειδήσεις στην ανασκόπηση του Αλέξη Καλοκαιρινού.

Καλημέρα! Εύχομαι να είστε καλά. Ο Δεκέμβριος ξεκίνησε με...