4 δικαιολογίες που μαρτυρούν ότι εντάξει δε σε γουστάρει

4 δικαιολογίες που μαρτυρούν ότι εντάξει δε σε γουστάρει

δε σε γουστάρει : Καμιά φορά αρνούμαστε να δούμε την αλήθεια, ειδικά όταν αυτή είναι σκληρή και δεν μας συμφέρει.

Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην αγνοούμε σημάδια, κυρίως για το δικό μας καλό. Αυτό ακριβώς ισχύει και για τα ερωτικά.

Πόσες φορές έχεις κλείσει τα μάτια σε σημάδια, τα οποία αν τα παραδεχόσουν μοιραία θα έπρεπε να πάρεις αποφάσεις; Παρακάτω λοιπόν, σου έχω τις 4 βασικές δικαιολογίες,που μαρτυρούν ότι δε σε θέλει και τόσο!

1. Αυτή την περίοδο θέλω να μείνω μόνος:

Σίγουρα αστεία δικαιολογία αλλά δυστυχώς σαφέστατη! Όχι ότι αν κάνετε σχέση θα τον χτυπάς, θα τον καταδυναστεύεις, θα τον έχεις κλειδωμένο στο σπίτι και θα σβήνεις τσιγάρα πάνω του, ούτε φυσικά θα βρίζεις τους γονείς και τους φίλους του.

Μην σου πούμε μάλιστα ότι θα τον έχεις πασά, θα είσαι το πιο γλυκό πλάσμα του πλανήτη και θα του μαγειρεύεις και το αγαπημένο του φαγητό. Κι όμως, μαζί σου δεν θα περάσει καλά, γιατί πολύ απλά δεν σε γουστάρει.

Μπορεί να βρει μία κυριολεκτικά απαίσια γυναίκα, που να του κάνει τη ζωή πατίνι και αυτός να την παρακαλάει από πάνω, γιατί πολύ απλά εκείνη θέλει!

2. Δεν έχουμε ακόμα γνωριστεί καλά:

Έχετε βγει τουλάχιστον 10 ραντεβού και εκείνος αισθάνεται ότι ακόμα δεν είστε έτοιμοι να το προχωρήσετε το θέμα;

Πριν σκεφτείς πόσο τζέντλεμαν είναι και πόσο νοιάζεται για τις ανάγκες σου, σε ενημερώνουμε ότι στα 10 ραντεβού, όχι μόνο ξέρεις καλά τον άλλο, ή έστω τα βασικά, αλλά καλώς ή κακώς αν υπάρχει πάθος στην μέση, είναι αρκετά δύσκολο να το… καταπνίξεις!

Οπότε, σε ενημερώνουμε μετά λύπης ότι δεν είναι καθόλου κύριος και καθόλου τζέντλεμαν, απλά περνάει την ώρα του μαζί σου μέχρι να βρει κάτι καλύτερο ή μέχρι να γυρίσει η πρώην του. Αυτή είναι η αλήθεια…

3. Συγνώμη που δεν απάντησα στα μηνύματά σου αλλά έτρεχα:

Ναι σίγουρα έχει πολλές δουλειές, και σίγουρα είναι απαραίτητος σε πολλούς τομείς, αλλά δεν είναι και ο Obama βρε κορίτσι μου! Αν θέλει, σε ένα παλιομήνυμα μπορεί να απαντήσει!

Θα μπορούσες εσύ να διανοηθείς ότι σου στέλνει μήνυμα ή σε παίρνει τηλέφωνο το αντικείμενο του πόθου σου κι εσύ δεν κάνεις ένα μικρό διάλειμμα για να του απαντήσεις;

Μα τι λες τώρα; Ο άνθρωπος το πιθανότερο είναι να μην έκανε απολύτως τίποτα και απλά να σε αγνόησε! Δυστυχώς…

4. Έχω πολλά στο κεφάλι μου αυτή την περίοδο:

Αγάπη συγνώμη αλλά αν σε βλέπει κι εσένα σαν μία ακόμα υποχρέωση, τότε δυστυχώς η τύχη και τα σημάδια δεν είναι με το μέρος σου. Το θέμα στην προκειμένη είναι, να τον χαλαρώνεις, να τον ξεκουράζεις και να θέλει να σε δει για να ξεχαστεί από τα υπόλοιπα.

Αν δεν του προκαλείς τίποτε από αυτά, τότε πολύ πιθανό, βασικά σίγουρα, να σε βλέπει ως καβάτζα και απλά να έρχεται σε επαφή μαζί σου μόνο όταν εκείνος έχει όρεξη! Ε όχι αυτό πάει πολύ! Άστον όσο είναι ακόμα νωρίς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.