ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Δεσμευόμαστε για αξιοποίηση κάθε νομικού, πολιτικού και διπλωματικού μέσου με σκοπό την άμβλυνση των αρνητικών συνεπειών των Πρεσπών»

Ημερομηνία:

Την ξεκάθαρη θέση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στην Συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Ρεθύμνου, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης σε δήλωση του προσερχόμενος στην Βουλή για την ψηφοφορία εισόδου της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Ο ρεθεμνιώτης Βουλευτής χαρακτήρισε αυτονόητη την επιλογή της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταψηφίσει το Πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ως αναπόσπαστο τμήμα μιας συνολικά κακής Συμφωνίας.

Ο κ. Κεφαλογιάννης επανέλαβε την δέσμευση αξιοποίησης κάθε νομικού, πολιτικού και διπλωματικού μέσου με σκοπό την άμβλυνση των αρνητικών συνεπειών της Συμφωνίας των Πρεσπών, εκφράζοντας παράλληλα την πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη για εκπόνηση ενός ειδικού αναπτυξιακού σχεδίου για τη Βόρεια Ελλάδα και τη Μακεδονία.

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Κεφαλογιάννη:

«Η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και η κύρωση του σχετικού Πρωτοκόλλου από την ελληνική Βουλή αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας να καταψηφίσει μια εθνικά επιζήμια Συμφωνία καθιστά αυτονόητη και την καταψήφιση κάθε επιμέρους τμήματος στην πορεία υλοποίησης της.  Η Νέα Δημοκρατία, δια στόματος του αρχηγού της και επόμενου Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει εκφράσει την πρόθεση της να αγωνιστεί με κάθε νομικό, πολιτικό και διπλωματικό μέσο για την άμβλυνση των αρνητικών συνεπειών των Πρεσπών, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην εκπόνηση ενός ειδικού αναπτυξιακού σχεδίου για τη Βόρεια Ελλάδα και τη Μακεδονία μας».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Μυλοποτάμου:Αγιασμός στον νέο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό...

Ανάσα για τις οικογένειες του Δήμου Μυλοποτάμου Τις υπηρεσίες προσχολικής...

Η ταινία «Απόστολος Τίτος» από τη Θεατρική...

Η πρώτη κινηματογραφική παραγωγή της Θεατρικής Ομάδας, με δύο...

Δήμος Μυλοποτάμου:Αγιασμός στον νέο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό...

Ανάσα για τις οικογένειες του Δήμου Μυλοποτάμου Τις υπηρεσίες προσχολικής...

Η ταινία «Απόστολος Τίτος» από τη Θεατρική...

Η πρώτη κινηματογραφική παραγωγή της Θεατρικής Ομάδας, με δύο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μαλεβίζι: Στην άκρη του δρόμου… έπεσε λεωφορείο που μετέφερε μαθητές!

Από τύχη δεν είχαμε τραυματισμούς.... Αναστάτωση προκλήθηκε, το πρωί της...

Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη Παρασκευή...

Η Περιφέρεια Κρήτης ενημερώνει τον αγροκτηνοτροφικό κόσμο και τους...

Δήμος Μυλοποτάμου:Αγιασμός στον νέο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Πανόρμου, δυναμικότητας 80 παιδιών

Ανάσα για τις οικογένειες του Δήμου Μυλοποτάμου Τις υπηρεσίες προσχολικής...