Άννα Σταματεράκη: Η Ελλάδα και το Ρέθυμνο αξίζουν καλύτερα

Ημερομηνία:

Η Άννα Σταματεράκη αναφορικά με την υποψηφιότητά της στις Βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη για την μεγάλη τιμή προς το πρόσωπό μου με μια θέση στο ψηφοδέλτιο της μεγάλης φιλελεύθερης και δημοκρατικής παράταξής μας στον Νομό Ρεθύμνης.

Η απόφαση συμμετοχής μου σε αυτές τις εθνικές εκλογές αποτελεί μια πράξη ευθύνης. Μια πράξη ευθύνης σε μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για τον τόπο μας, για την πατρίδα μας. Σε αυτές τις εκλογές αναμετριόμαστε με την ιστορία και κρίνεται το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας! Την πορεία μας για την Ελλάδα που πραγματικά επιζητούμε, για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε και αξίζουμε, μια Ελλάδα αυτοδύναμη με ισχυρή ανάπτυξη.

Σε αυτή την εκλογική διαδικασία αφήνουμε πίσω όλα όσα μας κράτησαν στάσιμους, μας πλήγωσαν και μας δίχασαν τα τελευταία χρόνια. Η Νέα Δημοκρατία είναι η ιστορική παράταξη που πάντοτε στις κρίσιμες στιγμές κράτησε την Ελλάδα ψηλά. Έχουμε αποδείξει ότι αγαπάμε την πατρίδα πιο πολύ και από την ίδια την παράταξή μας, αποτελώντας την μόνη πολιτική δύναμη ενότητας. Η ευθύνη είναι μεγάλη και τα προβλήματα πολυσύνθετα και πολυεπίπεδα. Στην παράταξή μας έχοντας αποδείξει ότι μπορούμε στα δύσκολα, προχωράμε με ένα ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο σχέδιο στην στήριξη του πρωτογενούς τομέα, στη μείωση της φορολογίας, σε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης και ουσιαστική στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων μέσα από την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια.

Στις 7 Ιουλίου προχωράμε μαζί γιατί το Ρέθυμνο και η Ελλάδα αξίζουν καλύτερα.»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αύριο το μήνυμα του Κ. Μητσοτάκη για...

«Η αληθινή ευθύνη κρίνεται στις στιγμές που αναμετριόμαστε με...

Αλλαγή σκυτάλης στη Νέα Αριστερά: Νέος πρόεδρος...

Δυο οι επικρατέστεροι για επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας στη...

Αύριο το μήνυμα του Κ. Μητσοτάκη για...

«Η αληθινή ευθύνη κρίνεται στις στιγμές που αναμετριόμαστε με...

Αλλαγή σκυτάλης στη Νέα Αριστερά: Νέος πρόεδρος...

Δυο οι επικρατέστεροι για επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας στη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σε λειτουργία νέος σταθμός μέτρησης ατμοσφαιρικών ρύπων στο Ρέθυμνο

ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ. Ένας σύγχρονος σταθμός μέτρησης...

Καιρός: Τελευταία μέρα… του χειμώνα η Κυριακή στην Κρήτη και μετά 30άρια

Παραμένει το χειμωνιάτικο σκηνικό με κρύο και βροχές, αλλά...

Όμιλος Sani/Ikos: Επένδυση άνω των 220 εκατ. ευρώ για το νέο θέρετρο στη Κίσσαμο

Με επένδυση ύψους άνω των 220 εκατ. ευρώ, το...

Η Ευρώπη το μεγαλύτερο θύμα της κλιματικής αλλαγής

Τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος...