Αναβιώνει η υπόθεση θανάτου του 44χρονου λογιστή

Ημερομηνία:

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση θανάτου του 44χρονου λογιστή από τη Σητεία Τηλέμαχου Κακουλίδη, τον Νοέμβριο του 2019.

Στο εδώλιο παραπέμπονται συντοπίτες του θύματος πατέρας και γιος. Και οι δύο αντιμετωπίζουν την κακουργηματική κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ενώ ο γιος -ο οποίος είναι προφυλακισμένος- κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών υπό τη μορφή της διάθεσης.

Οι έρευνες σε συνδυασμό με τις ιατροδικαστικές ενέργειες και εξετάσεις (νεκροψία-νεκροτομή, τοξικολογικές, DNA) αποκάλυψαν ότι ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί δηλητηρίαση από τη χορήγηση μεγάλης ποσότητας μορφίνης και στη συνέχεια είχε μεταφερθεί και εγκαταλειφθεί στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ο 44χρονος λογιστής ήταν εν ζωή όταν εγκαταλείφθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε ερημικό δρόμο, μέσα στο ψύχος της νύχτας.

Οι τραγικοί γονείς του 44χρονου παρά τη συντριβή, δεν το έβαλαν κάτω και έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, ώστε να αναδειχθεί η πραγματική αλήθεια γύρω από τις συνθήκες θανάτου του παιδιού τους.

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έγκλημα η φωτιά στον Μασταμπά: Οι φριχτές...

Όλα όσα αποκαλύπτονται στη δικογραφία – Συνελήφθη ο γιος...

Ηράκλειο:Παρουσιάζεται αύριο Τρίτη στο Φόδελε η μελέτη...

Μια σημαντική μελέτη που εκπονήθηκε από τον Δήμο Μαλεβιζίου...

Έγκλημα η φωτιά στον Μασταμπά: Οι φριχτές...

Όλα όσα αποκαλύπτονται στη δικογραφία – Συνελήφθη ο γιος...

Ηράκλειο:Παρουσιάζεται αύριο Τρίτη στο Φόδελε η μελέτη...

Μια σημαντική μελέτη που εκπονήθηκε από τον Δήμο Μαλεβιζίου...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related