Θέατρα και σινεμά με πληρότητα 100% για εμβολιασμένους – Τι θα γίνει με τα σούπερ μάρκετ

Ημερομηνία:

Νέο καθεστώς για τα θέατρα και τα σινεμά θα ισχύσει από το ερχόμενο Σάββατο, ενώ σε δύο εβδομάδες θα ανακοινωθούν μεγάλες αλλαγές στη λειτουργία του εμπορίου και σε όλους τους μικτούς χώρους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η επόμενη δέσμη χαλάρωσης των μέτρων θα αφορά σινεμά και θέατρα. Όπως αποφασίστηκε για κλειστούς χώρους και εστίαση, έτσι και οι παραπάνω χώροι θα μπορούν να είναι αμιγείς μόνο για εμβολιασμένους, με πληρότητα 100% και μάσκες.

Ωστόσο, όσοι χώροι επιθυμούν θα μπορούν να λειτουργήσουν ως μικτοί. Να μπαίνουν δηλαδή και ανεμβολίαστοι, με χαμηλότερη πληρότητα, τεστ και μάσκες.

Αίρονται οι περιορισμοί σε εμπόριο και σούπερ μάρκετ

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις 23 Οκτωβρίου στο εμπόριο και στα σούπερ μάρκετ αίρονται όλοι οι περιορισμοί και διατηρείται μόνο η υποχρέωση της μάσκας.

Συγκεκριμένα, για τους μικτούς χώρους στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα θα θεσπιστούν ενιαίοι κανόνες λειτουργίας.

Για τους ανεμβολίαστους, θα απαιτείται τεστ για κάθε επίσκεψη σε δημόσια υπηρεσία και θα αυξηθούν οι μεικτοί χώροι όπου θα μπαίνουν μόνο με τεστ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εργαζόμενοι: Σε κατάσταση φτώχειας το 9,7% στη...

Το ποσοστό είναι υψηλότερο από το μέσο όρο των...

Βάσεις 2026: Πάνω από 10.000 κενές θέσεις...

Η εικόνα για τις βάσεις 2026 αρχίζει να ξεκαθαρίζει...

Εργαζόμενοι: Σε κατάσταση φτώχειας το 9,7% στη...

Το ποσοστό είναι υψηλότερο από το μέσο όρο των...

Βάσεις 2026: Πάνω από 10.000 κενές θέσεις...

Η εικόνα για τις βάσεις 2026 αρχίζει να ξεκαθαρίζει...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Ψηφιακής Ενδυνάμωσης Ηλικιωμένων του Δήμου Ρεθύμνης

Με μεγάλη ανταπόκριση και επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Ψηφιακής...

Κρήτη: Δύο νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις 4* και 5* σε Μπαλί και Χερσόνησο

Θετική γνωμοδότηση για νέα ξενοδοχειακή μονάδα 186 κλινών στο...

Τραγωδία στον Στείρωνα: 60χρονος αγρότης καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του!

Eρευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η...