Μανιτάρια ψητά

Ημερομηνία:

Υλικά (Για 4 άτομα)
800 γρ. μανιτάρια σαμπινιόν
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
Ξύσμα και χυμό ενός λεμονιού
½ κουταλάκι μπούκοβο
2 κουταλιές φρέσκο μαϊντανό
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
1. Σκουπίζετε τα μανιτάρια με ένα νωπό πανάκι (δεν τα πλένετε γιατί θα απορροφήσουν νερό και θα χαλάσουν), τα ανακατεύετε, τα κόβετε σε μικρά κομμάτια και τα βάζετε σε ένα τηγάνι που μπαίνει στον φούρνο ή σε ένα ταψί.
2.Προσθέτετε όλα τα υλικά της συνταγής και τα ανακατεύετε καλά. Τα ψήνετε στους 200οC για 5 έως 8 λεπτά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Aμύγδαλα: Το σνακ που που έχει πολλά...

Μια νέα έρευνα υποστηρίζει ότι τα αμύγδαλα είναι το...

Τριγλυκερίδια: Ρίξτε τα χαμηλά με δυο κινήσεις

Τα αυξημένα τριγλυκερίδια μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη καρδιαγγειακών...

Aμύγδαλα: Το σνακ που που έχει πολλά...

Μια νέα έρευνα υποστηρίζει ότι τα αμύγδαλα είναι το...

Τριγλυκερίδια: Ρίξτε τα χαμηλά με δυο κινήσεις

Τα αυξημένα τριγλυκερίδια μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη καρδιαγγειακών...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σούδα: «Θωράκιση» και από τις ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί μετέφεραν στη βάση δικά τους συστήματα προστασίας Αξιωματικοί...

6 χρόνια ΝΔ: Τα επιτεύγματα, οι προσδοκίες, οι αστοχίες – Όσα πέτυχε η Ελλάδα με κυβέρνηση Μητσοτάκη

Μία εξαετία με συνεχείς τρικυμίες, πολέμους, διεθνείς κρίσεις και...