Ολική καταστροφή από τους σφοδρούς βομβαρδισμούς στο Μακάριβ

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό σκοτώθηκαν 52 άνθρωποι, ανάμεσα τους 5 παιδιά, και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 100
Διαλυμένα κτίρια, ερειπωμένες γειτονιές και καμμένα άρματα μάχης άφησαν πίσω τους οι ρωσικές δυνάμεις που υποχώρησαν από τα περίχωρα του Κιέβου μετά από ένα μήνα σφοδρών μαχών.

Όπως στην πόλη Μακάριβ, όπου η απεσταλμένη του MEGA, Βελίκα Καραβάλτσιου, κατέγραψε το μέγεθος της καταστροφής και τις καταγγελίες για εγκλήματα πολέμου από τους Ρώσους.

Ένα χωριό έξω από το Μακάριβ έχει ισοπεδωθεί. ΟΙ κάτοικοι πέρασαν εβδομάδες στα υπόγεια, όμως πολλοί δεν κατάφεραν να γλιτώσουν…

Όπως περιγράφουν στο MEGA οι λιγοστοί κάτοικοι στο χωριό τους δόθηκε μία πραγματική μάχη, μία μάχη μεταξύ ουκρανικών και ρωσικών στρατευμάτων.

Σε αυτό το νέο ντοκουμέντο από την πυραυλική επίθεση στο σιδηροδρομικό σταθμό του Κραματόρσκ, καταγράφεται ο πανικός μετά την έκρηξη.

Αιμόφυρτοι τραυματίες καλούν σε βοήθεια, άλλοι άμαχοι προσπαθούν να απομακρυνθούν και άλλοι να προσφέρουν βοήθεια.

Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό σκοτώθηκαν 52 άνθρωποι, ανάμεσα τους 5 παιδιά, και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 100. Είναι ακόμα ένα έγκλημα πολέμου από τους Ρώσους, είπε ο πρόεδρος Ζελένσκι.

Εν τω μεταξύ στη Μαριούπολη, όπου το τάγμα Αζόφ εξακολουθεί να προβάλει αντίσταση, δημοσιογράφος κινεζικού καναλιού που ακολουθεί τις ρωσικές δυνάμεις ερεύνησε τα ερείπια του βομβαρδισμένου Θεάτρου και ανέφερε πως δεν βρήκε ίχνη από εκατοντάδες νεκρούς που ανέφεραν οι ουκρανικές αρχές.

Στο Κίεβο βρέθηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και ο Καγκελάριος της Αυστρίας Καρλ Νεχάμερ.

Ο Μπόρις Τζόνσον συναντήθηκε με Βολοντίμιρ Ζελένσκι και εξέφρασε τη στήριξή του στους Ουκρανούς, ενώ ανέεφρε ότι θα υπάρξει πακέτο οικονομικής βοήθειας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ουκρανία: Ο Τραμπ θέλει συμφωνία για τερματισμό...

Η αντιπροσωπεία των ΗΠΑ στον ΟΗΕ δήλωσε ότι ο...

Γάζα: Επίσημη κήρυξη λιμού – Το χειρότερο...

Ο παγκόσμιος παρατηρητής πείνας (IPC) εξέδωσε σήμερα συναγερμό για...

Ουκρανία: Ο Τραμπ θέλει συμφωνία για τερματισμό...

Η αντιπροσωπεία των ΗΠΑ στον ΟΗΕ δήλωσε ότι ο...

Γάζα: Επίσημη κήρυξη λιμού – Το χειρότερο...

Ο παγκόσμιος παρατηρητής πείνας (IPC) εξέδωσε σήμερα συναγερμό για...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο: Μεγάλες ζημιές σε αμπέλια και ελιές από τον καύσωνα

Παρέμβαση του ΕΛΓΑ για την καταγραφή – Τι λένε...

Ελαιόλαδο: Ιστορική πτώση στις τιμές – Τι άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά

Οι εξαγωγές στο ελαιόλαδο ενισχύονται και η κατανάλωση επιστρέφει...

H Eορτή του Αγίου Αποστόλου Σίλα στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΙΛΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 29...

Πράσινο φως για έξι μη κρατικά ΑΕΙ – Απορρίφθηκαν πέντε και ένα αποσύρθηκε

Εξι μη κρατικά ΑΕΙ θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα από...