Χανιά: Φόβος στο 7ο γυμνάσιο – Ο 15χρονος μαθητής έσπασε τζαμαρία παραθύρου, δεν ήθελαν να μπουν για μάθημα τα παιδιά!

Ημερομηνία:

ζημιές που προκλήθηκαν σήμερα στο πρωί στο 7ο γυμνάσιο Χανίων. Τρομοκρατημένοι μαθητές, ανάστατοι οι γονείς, καθηγητές προσπαθούν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα…

Σήμερα το πρωί και ενώ τα παιδιά έκαναν κατάληψη φοβούμενα να συνεχίσουν το μάθημά τους, εμφανίστηκε 15χρονος μαθητής (δράστης του προ ημερών συμβάντος) ο οποίος αφού έσπρωξε συμμαθητές του, ακόμα και καθηγητή του σχολείου, προχώρησε σε ζημιά σε αίθουσα του σχολείου, σπάζοντας με τη γροθιά του μια τζαμαρία παραθύρου!

Τα παιδιά προσπαθούσαν να εξηγήσουν στους καθηγητές ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να γίνει μάθημα. Εκείνοι από τη μεριά τους, τούς εξηγούσαν ότι δεν συντρέχουν λόγοι ασφαλείας, ωστόσο εκλήθη και η αστυνομία για να δώσει λύση και κάποια μαθήματα να συνεχιστούν στο συγκεκριμένο σχολείο των Χανίων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κάποια παιδιά δεν επέστρεψαν στις τάξεις τους και προτίμησαν να φύγουν.

Η σπασμένη τζαμαρία σήμερα στο 7ο γυμνάσιο

Η κατάσταση στο σχολείο περιγράφεται ως “χαοτική” και ουδείς γνωρίζει ποια απόφαση θα πρέπει να ληφθεί ώστε αυτά τα βίαια περιστατικά, δυστυχώς και κυρίως από συγκεκριμένο μαθητή, να μην επαναληφθούν και να υπάρχει ηρεμία στα παιδιά ώστε να πραγματοποιούν τα μαθήματά τους, μαζί με τους καθηγητές.

Το ζήτημα είναι ότι οι αρμόδιοι φορείς δεν έχουν βρει στο ζήτημα και για το ίδιο το παιδί το οποίο πρέπει να βρει ένα περιβάλλον ώστε να είναι πλέον ήρεμο. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μαθητής τραυματίστηκε στο χέρι μετά τη γροθιά στην τζαμαρία του παράθυρου και μεταφέρθηκε για τα περαιτέρω στο νοσοκομείο Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι προχτές βρέθηκαν στον Εισαγγελέα ανηλίκων γονείς και εκπαιδευτικοί μετά το περιστατικό βίας σε σχολείο με ζητούμενο την ασφάλεια των παιδιών.

Τα γεγονότα (με τις καταλήψεις που συνεχίζουν και με την παρουσία της αστυνομίας που βρίσκεται συχνά στο σημείο) προδίδουν ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο.https://flashnews.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δικαστικές εξελίξεις στην Κρήτη για τη μοναστηριακή...

Ελεύθερος με εγγυοδοσία 50.000 ευρώ ο 49χρονος δικηγόρος Χανίων,...

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή...

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής...

Δικαστικές εξελίξεις στην Κρήτη για τη μοναστηριακή...

Ελεύθερος με εγγυοδοσία 50.000 ευρώ ο 49χρονος δικηγόρος Χανίων,...

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή...

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 18 Δεκεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Δήμος Ηρακλείου:Συνεδριάζει την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου η Δημοτική Επιτροπή

Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ, συνεδριάζει εκτάκτως...

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι και οι επτά κατηγορούμενοι

Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι τελευταίοι τρεις από τους επτά...

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 3χρονου παιδιού στην Αλεξανδρούπολη

Σοκαριστική η εικόνα που παρουσίαζε το άψυχο σώμα του. Στην...