Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε με ενθουσιασμό το 3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών

Ημερομηνία:

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε με ενθουσιασμό το 3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών!

Με ενθουσιασμό και πολλή όρεξη για εξειδικευμένη εκπαίδευση και ψυχαγωγία υποδέχτηκαν οι goalkeepers και οι GK Coaches του Νομού Ρεθύμνου την Παρασκευή (14/6) το ”3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy. Το Γήπεδο των Μισιρίων αποτελεί τον 3ο κατά σειρά σταθμό για φέτος, μετά το Λασίθι και το Ηράκλειο.

Όπως σε όλους τους Νομούς, το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιελάμβανε το καλωσόρισμα των συμμετεχόντων από τον Επικεφαλής της GK, Κώστα Γύπαρη, και την εισαγωγή τους στην εκπαιδευτική φιλοσοφία της Ακαδημίας, μέσω ειδικής παρουσίασης.

Η συνέχεια άνηκε στον Αθλητικό Επιστήμονα, Λεωνίδα Παπαδάκη, ο οποίος μίλησε σε ειδικό σεμινάριο με θέμα την ”Αξία της αξιολόγησης φυσικής κατάστασης τερματοφυλάκων”.

Αμέσως μετά, μαζί με τους συνεργάτες του στην s11 Ltd, ο επιστημονικός συνεργάτης της GK υπέβαλε τους νεαρούς αθλητές σε εργομετρική αξιολόγηση. Τα αποτελέσματα θα δοθούν στους αθλητές, ενώ η τεχνική ηγεσία της GK Goalkeeper Academy τα λαμβάνει υπόψη στην κατάρτιση του προπονητικού προγράμματος των δύο επόμενων ημερών.

Η δράση στο Γήπεδο των Μισιρίων συνεχίζεται το Σάββατο (15/6), με τη διεξαγωγή του προγράμματος της δεύτερης ημέρας και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (16/6)

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness από δύο αθλητές...

Από το Ηράκλειο στην κορυφή του κόσμου για ακόμη...

Ολυμπιακός: Μετράει ώρες ο Μεντιλίμπαρ

Ο Ισπανός προπονητής θα συναντηθεί αύριο με τον Βαγγέλη...

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness από δύο αθλητές...

Από το Ηράκλειο στην κορυφή του κόσμου για ακόμη...

Ολυμπιακός: Μετράει ώρες ο Μεντιλίμπαρ

Ο Ισπανός προπονητής θα συναντηθεί αύριο με τον Βαγγέλη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σχολικές εκδρομές: Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο – Νέοι κανόνες ασφάλειας και χρήσης κινητών

Νέο πλαίσιο για τις εκπαιδευτικές μετακινήσεις σε Δημοτικά, Γυμνάσια...

Και τα φύκια αξίζουν δεύτερη ευκαιρία!

Ενα ερευνητικό πρόγραμμα του ΕΛΚΕΘΕ δίνει νέα ζωή στα...

Ποιοι «τα έχουν 400» μέχρι τα γεράματα και γλιτώνουν την άνοια – 3 προφίλ που επηρεάζουν τη μνήμη

Έρευνα σε περισσότερους από 1.000 μεσήλικες και ηλικιωμένους για...

Υπερθέρμανση: Η «σκοτεινή» πλευρά του καύσωνα – Όταν ούτε η νύχτα αφήνει το σώμα να ανακάμψει

Οι έρευνες για την υπερθέρμανση του πλανήτη λόγω κλιματικής...