Χάρης Δούκας: Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Αθηναίων του γύρισαν την πλάτη

Ημερομηνία:

Ο Χάρης Δούκας παραμένει «ζωντανός» στην διεκδίκηση της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ και θα κονταροχτυπηθεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, σε μια βραδιά θρίλερ, ξεπέρασε στο φώτο φίνις τον τρίτο Παύλο Γερουλάνο και μπορεί να είναι ευτυχής, όμως στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας εκεί που δημαρχεύει, κατέγραψε πολύ «χαμηλή πτήση», κάτι που από μόνο του στέλνει το δικό του μήνυμα.

Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης ευχαρίστησε τους χιλιάδες ψηφοφόρους που πήγαν στις κάλπες, ευχαρίστησε τους συνυποψηφίους του και τους εθελοντές που εργάστηκαν στο πλευρό του.

Τρίτος στο «σπίτι» του ο Χάρης Δούκας αλλά πέρασε στον δεύτερο γύρο και θα αναμετρηθεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Ο δήμαρχος Αθηναίων, στο «σπίτι» του, συγκεντρώνει 19,64%, πίσω από τον Παύλο Γερουλάνο 31,5% και την Άννα Διαμαντοπούλου 22,1%.

Οι Αθηναίοι ψηφοφόροι γύρισαν την πλάτη στον Χάρη Δούκα, που έχει δεχθεί κριτική από τους «αντιπάλους» του και όχι μόνο για την επιλογή του να κατέβει για υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ λίγους μήνες μετά την ανάληψη της δημαρχίας στον ιδιαιτέρως απαιτητικό Δήμο Αθηναίων.

Ούτε ο Νίκος Ανδρουλάκης (19%) βρέθηκε στις πρώτες προτιμήσεις των Αθηναίων ψηφοφόρων που «χάρισαν» την πρώτη θέση στον Παύλο Γερουλάνο και στη δεύτερη θέση την Άννα Διαμαντοπούλου.

Πέμπτος ο Μιχάλης Κατρίνης 6,28% και έκτη η Νάντια Γιαννακοπούλου 1,57%.

Τέταρτος στην Αττική ο Δούκας
Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα στην Περιφέρεια Αττικής, και εδώ την πρωτιά παίρνει ο Παύλος Γερουλάνος με 27,18%.

Προβλέποντας την εξέλιξη αυτή δεδομένης της απήχησης του Γερουλάνου στην Αττική, οι γνωρίζοντες προειδοποιούσαν για το ντέρμπι μεταξύ Δούκα και Γερουλάνου για τη δεύτερη θέση, επισημαίνοντας ότι η αρχικά μεγάλη διαφορά που καταγράφηκε υπέρ του πρώτου, θα άρχιζε να μειώνεται δραματικά όσο προχωρούσε η ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων στην Αττική, όπως και συνέβη.

Δεύτερη στην Περιφέρεια Αττικής ήρθε η Άννα Διαμαντοπούλου με 25,56% και τρίτος ο Νίκος Ανδρουλάκης με 20,81%. Τέταρτος ήρθε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας με 17,93%.

Ακολουθούν, τέλος, ο Μιχάλης Κατρίνης με 5,33% και η Νάντια Γιαννακοπούλου με 3,19%.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μία ακόμη γυναικοκτονία σημειώθηκε αυτή την φορά...

Μία ακόμη γυναικοκτονία σημειώθηκε στη χώρα μας, αυτή τη...

Τροχαίο στο Κολωνάκι: Πώς έγινε – 12...

Οι τραυματίες από το τροχαίο ατύχημα στο Κολωνάκι είναι...

Μία ακόμη γυναικοκτονία σημειώθηκε αυτή την φορά...

Μία ακόμη γυναικοκτονία σημειώθηκε στη χώρα μας, αυτή τη...

Τροχαίο στο Κολωνάκι: Πώς έγινε – 12...

Οι τραυματίες από το τροχαίο ατύχημα στο Κολωνάκι είναι...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γαλλία: «Ετοιμάστε τα νοσοκομεία για μεγάλη πολεμική εμπλοκή» – Προληπτικά μέτρα ξυπνούν τον εφιάλτη στη χώρα

Η Γαλλία ετοιμάζει νοσοκομεία για να περιθάλψει τραυματίες πολέμου...

Πότε σταματά να ισχύει η παλιά ταυτότητα

Τι θα ισχύσει για τα ταξίδια στην Ευρώπη. Για τον...

Κρήτη: Τι ζητούν ενόψει της ΔΕΘ οι φορείς της αγοράς (βίντεο)

Τι δηλώνουν οι πρόεδροι του ΕΒΕΗ και της ΟΕΣΚ. Όλος...

Μια μυσταγωγική βραδιά στο Ιδαίο Άντρο (βίντεο)

Ο Ψαρογιώργης και ο Γιάννης Αγγελάκας προσέφεραν μια μυσταγωγική...