Ηράκλειο:Στη Σταλίδα του Δήμου Χερσονήσου η κλήρωση του 4ου Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Ημερομηνία:

Με οικοδεσπότη τον Δήμο Χερσονήσου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων για το τέταρτο Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, η Επιτροπή Κυπέλλου ΕΠΣΗ και ο Δήμος Χερσονήσου, θα πραγματοποιήσουν την κλήρωση την Τετάρτη 23 Απριλίου.

Η εκδήλωση, που θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί στις 8.00 το βράδυ, την 23η Απριλίου, στο ξενοδοχείο Cactus Beach στην Σταλίδα και στο εστιατόριο του, Paradise. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι τέσσερις φιναλίστ του Final Four και ειδικότερα, τα σωματεία Γιούχτας, Εργοτέλης, Π.Ο. Ατσαλένιου και Χαραυγή.

Στην κλήρωση που θα διενεργηθεί, θα αναδειχθούν τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών. Στη διάρκεια της κλήρωσης παράλληλα, θα καθοριστεί και σε ποιο γήπεδο, εκ των γηπέδων Μοχού και Χερσονήσου, θα αγωνιστεί κάθε ζευγάρι του ημιτελικού την Τετάρτη 7 Μαΐου, προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής 11 Μαΐου, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Στάδιο των Μαλίων.

«Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να φιλοξενούμε στον Δήμο μας το τέταρτο Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, που πλέον αποτελεί θεσμό για το τοπικό ποδόσφαιρο και τον τοπικό αθλητισμό» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης και προσθέτει:

«Η ΕΠΣΗ πραγματοποιεί μια μεγάλη προσπάθεια αναβάθμισης του αθλητισμού κι αυτή την προσπάθεια συγχαίρουμε, αλλά και στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τα γήπεδα μας σε Μάλια, Μοχό και Χερσόνησο θα υποδεχθούν τις καλύτερες ομάδες της φετινής περιόδου και είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί και θα στηρίξει έμπρακτα, αυτή την τόσο σημαντική διοργάνωση, στην οποία και τον καλούμε».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ρεθύμνου για τις Επιτροπές...

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ρεθύμνης ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο...

Ηράκλειο:Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της νέας πισίνας του...

Η δέσμευση του Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση έγινε πράξη....

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ρεθύμνου για τις Επιτροπές...

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ρεθύμνης ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο...

Ηράκλειο:Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της νέας πισίνας του...

Η δέσμευση του Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση έγινε πράξη....
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μητσοτάκης για Γλυπτά Παρθενώνα: «Ξεκάθαρα εκλάπησαν από τον λόρδο Έλγιν»

Το διήμερο συνέδριο «Διάλογοι για την Αθήνα: Από τον...

Άνοιξε η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις στο επίδομα παιδιού Α21

Επαναλειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Επιδόματος Παιδιού Α21, προκειμένου...

«e-honey»: Ψηφιακό «μάτι» στο μέλι – Πρόστιμα έως 10.000 ευρώ για παραγωγούς και εμπόρους

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα θα καταγράφει την παραγωγή, τις εισαγωγές,...

Επίδομα θέρμανσης 2026: Η ημερομηνία-κλειδί για τα νέα ποσά και την πρώτη πληρωμή

Ποια είναι τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. Περισσότερα χρήματα για...