Συνάντηση Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη με τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου, Μ. Ζερβάκη

Ημερομηνία:

Σε ιδιαίτερα θερμό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2025, η συνάντηση του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, με τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, Μιχάλη Ζερβάκη, στο Δημαρχείο Χανίων.
Από πλευράς του Δήμου, στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τάσος Αλόγλου, και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μιχάλης Καλογριδάκης ενώ τον Πρύτανη συνόδευσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εταιρείας Αξιοποίησης & Διαχείρισης της Περιουσίας του Πολυτεχνείου Κρήτης (Ε.Α.Δ.Ι.Π.), Δέσποινα Διμέλλη.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα, επιβεβαιώνοντας τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούν ο Δήμος Χανίων και το Πολυτεχνείο Κρήτης, ένας από τους πλέον δυναμικούς ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς φορείς της χώρας. Στο επίκεντρο τέθηκαν η πορεία όλων των ανοιχτών συνεργασιών των δύο πλευρών, καθώς και νέες προοπτικές που ανοίγονται μέσα από τη σύμπραξη της τοπικής αυτοδιοίκησης με το Ίδρυμα.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε σε ζητήματα που σχετίζονται με τη συνολική ενίσχυση της λειτουργίας του Πολυτεχνείου Κρήτης, αλλά και στη στήριξη των φοιτητών του, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους και τη δημιουργία ενός ακόμη πιο δημιουργικού και ποιοτικού ακαδημαϊκού περιβάλλοντος.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με κοινή διαπίστωση ότι η στενή συνεργασία Δήμου Χανίων και Πολυτεχνείου Κρήτης αποτελεί στρατηγικής σημασίας επιλογή για το παρόν και το μέλλον της πόλης, με θετικό αντίκτυπο τόσο στην πανεπιστημιακή κοινότητα όσο και στην κοινωνία των Χανίων συνολικά

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έτσι θα γίνει το Πανάνειο που θα...

Έχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις από το Υπουργείο...

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 1-2: Το γκολ του...

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ στον...

Έτσι θα γίνει το Πανάνειο που θα...

Έχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις από το Υπουργείο...

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 1-2: Το γκολ του...

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ στον...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έτσι θα γίνει το Πανάνειο που θα αναβαθμίσει όλη την περιοχή

Έχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις από το Υπουργείο...

Η «σπάνια» Αίτνα πονοκεφαλιάζει τους γεωλόγους

Το πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης δεν μπορεί να...

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 1-2: Το γκολ του Νους που «τρέλανε» τους Κρητικούς

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ στον...

Η Greenpeace προειδοποιεί: 40 χρόνια μετά το ατύχημα του Τσερνόμπιλ, η πυρηνική ενέργεια είναι το ίδιο επικίνδυνη

Η ραδιενεργός μόλυνση επηρέασε εκτεταμένες περιοχές συνολικής έκτασης περίπου...