Αντίστροφη μέτρηση για το Καστρινό Καρναβάλι 2026!

Ημερομηνία:

Δηλώστε συμμετοχή για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση του Δήμου Ηρακλείου την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής για το Καστρινό Καρναβάλι 2026 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.
Ο Δήμος Ηρακλείου καλεί μικρούς και μεγάλους, ομάδες, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, αθλητικά σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, ομάδες Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού να δώσουν το παρόν και να συμμετέχουν στην μεγάλη διοργάνωση με την οποία θα κορυφωθούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου για το 2026.

Το κέφι, η χαρά, ο χορός και το τραγούδι θα κυριαρχήσουν στην παρέλαση των καρναβαλιστών που θα ξεκινήσει στις 14:00 από την Πλατεία 18 Άγγλων, θα διασχίσει την 25ης Αυγούστου, θα περάσει από την Πλατεία Λιονταριών και μέσω της Λ. Δικαιοσύνης θα καταλήξει στην πλατεία Ελευθερίας όπου οι ομάδες θα διασκεδάσουν με αποκριάτικους μουσικούς ρυθμούς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου: http://www.kastrino-karnavali.gr/.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2813409758, Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-13:00.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου:Εργασίες ανύψωσης φρεατίων στην συμβολή των...

Εργασίες ανύψωσης φρεατίων και σχαρών θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο...

Θλίψη στην ALS Κοινότητα για τον χαμό...

Η κηδεία της 27χρονης θα γίνει την Πέμπτη στο...

Δήμος Ηρακλείου:Εργασίες ανύψωσης φρεατίων στην συμβολή των...

Εργασίες ανύψωσης φρεατίων και σχαρών θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο...

Θλίψη στην ALS Κοινότητα για τον χαμό...

Η κηδεία της 27χρονης θα γίνει την Πέμπτη στο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη:«Η Π.ΑΝ.ΕΤΑΙ.Κ. Α.Ε. στο 5ο Plenary Meeting του ευρωπαϊκού έργου CSSBoost στην Ισπανία»

Η Περιφερειακή Αναπτυξιακή Εταιρεία Κρήτης (Π.ΑΝ.ΕΤΑΙ.Κ. Α.Ε.) συμμετείχε στο...

Ρέθυμνο:Στην τελική ευθεία ο 5ος Λαϊκός Αγώνας «Λούης Τίκας»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία ενόψει του 5ου...

Κρήτη:«Λουκέτο» σε σχολεία λόγω δημογραφικού

Ποιά σχολεία της Κρήτης καταργούνται, συγχωνεύονται ή υποβιβάζονται και...