Α.Ο.Αση Γωνιάς:”Να ζήσετε Κατερίνα και Γιάννη”

Ημερομηνία:

Γάμος στον Αθλητικό όμιλο Άση Γωνιάς

Παντρεύτηκε η γενικός γραμματέας της Άση Γωνιάς Κατερίνα Δασκαλομαρκακη με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σανταμουρη,το Σάββατο 25/7 στην Άση Γωνιά.

Η γνωστή παράγοντας του Ρεθυμνιωτικου ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με την ομάδα του τόπου της,τον Αθλητικό όμιλο Άση Γωνιάς.

Το Σάββατο 25/7 παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννη Σανταμουρη,που πλήθος κόσμου τους ευχήθηκε βίον ανθοσπαρτον.

Να αναφέρουμε ότι η γνωστή παράγοντας, προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια καθώς ο πατέρας της Γιώργος ήταν ο πρωτεργάτης και ιδρυτής της Άση Γωνιάς, καθώς και επίτιμος πρόεδρος της ομάδος,επίσης έχει διατελέσει πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου όπως και γενικός γραμματέας που βρίσκεται μέχρι και σήμερα προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε όλα τα σωματεία και παράγοντες του νομού.Ο αδελφός της Γιώργος είναι διαιτητής Γ Εθνικής κατηγορίας.

Η ευχητήρια ανακοίνωση της Άση Γωνιας αναφέρει

“Παντρεύτηκε η γραμματέας της ομάδας μας Κατερίνα Δασκαλομαρκακη με τον Γιάννη Σανταμουρη.

Η Γραμματέας και στυλοβάτης της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια Κατερίνα Δασκαλομαρκακη παντρεύτηκε τον Γιάννη Σανταμουρη που έχει αγωνιστεί στην ομάδα μας την περσινή χρονιά.

Ο γάμος πραγματοποιηθηκε το Σάββατο 25/7 στην Άση Γωνιά παρουσία πλήθους κόσμου.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε τρικουβερτο γλέντι στην πλατεία του χωριού υπό τους ήχους του Στέλιου Μπικάκη.

Η διοίκηση της ομάδας μας εύχεται στην Κατερίνα και τον Γιάννη να ζησουν,βίον ανθοσπαρτον,και καλούς απογόνους”

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν ...

Για τον ρεθεμνιώτικο αθλητισμό, αλλά και για την τοπική...

Plaza Beach House: Γιορτές με Θέα το...

Στην άκρη της γραφικής πόλης του Ρεθύμνου, εκεί όπου...

Ρέθυμνο:Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν ...

Για τον ρεθεμνιώτικο αθλητισμό, αλλά και για την τοπική...

Plaza Beach House: Γιορτές με Θέα το...

Στην άκρη της γραφικής πόλης του Ρεθύμνου, εκεί όπου...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ελληνικός τουρισμός: Μια Ferrari σε… χωματόδρομο

Ο ελληνικός τουρισμός και οι προοπτικές του στο επίκεντρο...

Εορτολόγιο 20 Δεκεμβρίου: Τιμάται ο Άγιος της Εκκλησίας που κατασπάραξαν τα λιοντάρια

Σήμερα, Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Ρέθυμνο:Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη»

Για τον ρεθεμνιώτικο αθλητισμό, αλλά και για την τοπική...

Plaza Beach House: Γιορτές με Θέα το Κρητικό Πέλαγος

Στην άκρη της γραφικής πόλης του Ρεθύμνου, εκεί όπου...