Άγιος Νικόλαος : Συνάντηση Δημάρχου με τους εκπροσώπους της Ένωσης Γονέων του Δήμου

Ημερομηνία:

Θέματα δημιουργίας υποστηρικτικών και συμβουλευτικών δομών, τρέχοντα, αλλά και λειτουργικά θέματα που αφορούν στην λειτουργία των σχολείων της ευρύτερης περιοχής, με έμφαση τις κτιριακές υποδομές, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στην συνάντηση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με τους εκπροσώπους της Ένωσης Γονέων του Δήμου.

Ο κ. Ζερβός αφού ενημερώθηκε για τα αιτήματα και τις παρατηρήσεις των γονέων, επισήμανε ότι στοχεύει σε μια στενή συνεργασία με το σύνολο της σχολικής κοινότητας, ενώ αναφέρθηκε στο ρόλο του Δήμου στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Συγκεκριμένα όπως υπογράμμισε σε δήλωση του: ” Εξήγησα αναλυτικά στους εκπροσώπους της Ένωσης, το πρόγραμμα του δήμου αναφορικά με τα κτίρια, τις συντηρήσεις κάνοντας τους επίσης γνωστό, τον σχεδιασμό που υπάρχει για τις νέες δομές.

Θεωρώ, ότι υπήρξε, ένας ειλικρινής διάλογος, ενώ δόθηκε η ευκαιρία ν΄αντιληφθούν τα πραγματικά δεδομένα, και τις δυνατότητες του δήμου, οι οποίες δεν είναι άπειρες … κυρίως λόγω της υποστελέχωσης των υπηρεσιών και των διαδικασιών που υπάρχουν”.

Εξ άλλου όπως έγινε γνωστό, θα υπάρξει και στο εξής συνεχής επαφή με τους εκπροσώπους της Ένωσης Γονέων του Δήμου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθείται από κοινού, η εξέλιξη και η υλοποίηση όλων των στόχων που έχουν τεθεί και που όπως τόνισε ο κ. Ζερβός, θα τεθούν άμεσα σε τροχιά υλοποίησης, ώστε η σχολική στέγη στον Δήμο Αγίου Νικολάου, να έχει την θέση και την ποιότητα που της αξίζει!
Στην παραπάνω συνάντηση, παρευρέθηκαν οι : Μαρία Γάλλου (πρόεδρος της Ένωσης), Κατερίνα Σπυροπούλου (αντιπρόεδρος), Ιωάννα Κρητσωτάκη ( Γ.Γ), Άγγελος Ευαγγελιδάκης (Ταμίας), Κων/νος Θεοδωράκης (μέλος), Αγγελική Σουλαδάκη (μέλος) καθώς και οι Γιάννης Στεφανάκης (Γ.Γ του Δήμου), και Μαρία Πρατσινάκη (Δ/ντρια της Δ/νσης Προγραμματισμού-Μελετών

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Ματωμένες κουρές» στο Λασίθι: “Έσπασαν” τα ισόβια...

Ποινή κάθειρξης 15 ετών και 18 μηνών επέβαλε το...

Χριστουγεννιάτικες Συναυλίες Χορωδιακών Συνόλων Δήμου Αγίου Νικολάου

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια των ημερών φιλοξενεί το εορταστικό...

«Ματωμένες κουρές» στο Λασίθι: “Έσπασαν” τα ισόβια...

Ποινή κάθειρξης 15 ετών και 18 μηνών επέβαλε το...

Χριστουγεννιάτικες Συναυλίες Χορωδιακών Συνόλων Δήμου Αγίου Νικολάου

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια των ημερών φιλοξενεί το εορταστικό...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τι αλλάζει στις πιλοτές πολυκατοικιών: Ποιος έχει δικαίωμα στάθμευσης

Οι αλλαγές στη νομοθεσία για το πάρκινγκ στην πιλοτή. Η...

Το Άστρο της Βηθλεέμ δεν είναι μύθος: Τι υποστηρίζει επιστήμονας της NASA, ποια είναι η εξήγηση

Μελέτη που δημοσιεύτηκε σε αστρονομικό περιοδικό συνδέει το βιβλικό...

Λέμβος με 37 μετανάστες έφθασε στους Καλούς Λιμένες

Ανάμεσά τους τρεις γυναίκες και ένα ανήλικο κορίτσι –...

Οι ιπτάμενοι Άγιο Βασίληδες επισκέπτονται και φέτος τους μικρούς νοσηλευόμενους στο ΠαΓΝΗ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις...