Αλατώδης ο μπακαλιάρος της 25ης Μαρτίου – Ο λινγκ, ο γνήσιος, ο Ισλανδίας και ο φρέσκος

Ημερομηνία:

Η ακριβότερη επιλογή είναι ο ελληνικός φρέσκος μπακαλιάρος – Οι τιμές που θα κυμανθούν οι τύποι του μπακαλιάρου, του αγαπημένος εδέσματος των ελληνικών νοικοκυριών για την 25η Μαρτίου

Αλατώδης γεύση θα έχει μπακαλιάρος της 25ης Μαρτίου στο φετινό τραπέζι των νοικοκυριών και αυτό όχι από… επιλογή, καθώς η ακρίβεια χτυπάει κόκκινο, με αποτέλεσμα η τιμή του παραδοσιακού γεύματος να έχει αυξηθεί αισθητά συγκριτικά με τις περασμένες χρονιάς.

Οι τιμές φέτος πήραν την ανιούσα, με το αγαπημένο έδεσμα πολλών Ελλήνων που είθισται να σερβίρεται ανήμερα της 25ης Μαρτίου, τον μπακαλιάρο, να είναι φέτος απλησίαστος για πολλούς καταναλωτές.

Οι κατεψυγμένοι μπακαλιάροι αποτελούν τις φθηνότερες επιλογές για τα ελληνικά νοικοκυριά

Μεταξύ άλλων ο λεγόμενος αυθεντικός μπακαλιάρος υγράλατος Νορβηγίας με μεγάλο κόκαλο αναμένεται να κυμανθεί στα σούπερ μάρκετ από τα 7,79 ευρώ έως 10,95 ευρώ.

Ο μπακαλιάρος τύπου λινγκ σε φιλέτο υγράλατος θα κυμανθεί από 7,35 ευρώ έως 7,69 ευρώ. Σημειώνεται ότι το λινγκ ανήκει στο είδος των μπακαλιάρων, ωστόσο, όπως επισημαίνουν οι ψαράδες, έχει διαφοροποιήσεις συγκριτικά με τον… παραδοσιακό μπακαλιάρο, καθώς είναι πιο σκληρός.

Ο μπακαλιάρος μεγάλο φιλέτο Ισλανδίας 13,95 ευρώ ώς 14,20 ευρώ, ο μπακαλιάρος φιλέτο υγράλατος Ισλανδίας τεμαχισμένος από 10,59 ευρώ ώς 17,72 ευρώ.

Οι κατεψυγμένοι μπακαλιάροι αποτελούν τις φθηνότερες επιλογές για τα ελληνικά νοικοκυριά και αυτό γιατί ο κατεψυγμένος μπακαλιάρος φιλέτο -ελαφρώς αλατισμένος- εισαγωγής πωλείται στα 9,95 ευρώ. Αντίστοιχα ο κατεψυγμένος μπακαλιάρος σε φέτες από 4,35 ευρώ ώς 5,95 ευρώ το κιλό.

Τέλος, η ακριβότερη επιλογή είναι ο ελληνικός φρέσκος μπακαλιάρος που η τιμή του θα κυμανθεί από τα 19 ώς τα 22 ευρώ.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τι αναφέρει το κλητήριο θέσπισμα της Ευρωπαίας...

Πώς περιγράφει την αφαίμαξη των επιδοτήσεων Τρεις «κτηνοτρόφοι» και 4...

Μανώλης Γλέζος – Λάκης Σάντας: Έτσι κατεβάσαμε...

Ο Λάκης Σάντας και ο Μανώλης Γλέζος αφηγούνται πώς...

Τι αναφέρει το κλητήριο θέσπισμα της Ευρωπαίας...

Πώς περιγράφει την αφαίμαξη των επιδοτήσεων Τρεις «κτηνοτρόφοι» και 4...

Μανώλης Γλέζος – Λάκης Σάντας: Έτσι κατεβάσαμε...

Ο Λάκης Σάντας και ο Μανώλης Γλέζος αφηγούνται πώς...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι στην Κρήτη.

Η αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου...

Ηράκλειο:Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαλεβιζίου

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας του Δήμου...

Αλέξης Καλοκαιρινός:Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για το Ηράκλειο. Τα Τείχη επιστρέφουν στην πόλη

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Τα Τείχη επιστρέφουν στην πόλη» Το πλαίσιο, οι...