Η ανακοίνωση του συλλόγου διδασκόντων ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Η ανακοίνωση του συλλόγου με αφορμή το ζήτημα των σχολικών εγκαταστάσεων, μήνες μετά την κατολίσθηση στον αύλειο χώρο

«Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Ηρακλείου ουδέποτε ερωτήθηκε από οποιονδήποτε για την παραμονή ή όχι της σχολικής μονάδας στις εγκαταστάσεις της 2ης ΣΑΕΚ στις Γούρνες Ηρακλείου μέχρι το πέρας της σχολικής χρονιάς.

Επίσης αναμένουμε την άμεση, προσωρινή μετεγκατάσταση μας σε ασφαλή και κατάλληλο χώρο που δεν θα δυσχεραίνει την εκπαιδευτική διαδικασία. Παράλληλα περιμένουμε από την πολιτεία να επιταχύνει τις ενέργειες για την ανέγερση νέου σχολικού κτιρίου στην περιοχή των Δειλινών που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των μαθητών και εκπαιδευτικών της Ειδικής Αγωγής.

Τέλος, ευχαριστούμε την διοίκηση της 2ης ΣΑΕΚ και ιδιαίτερα τον Διευθυντή κ. Βαρδαλαχάκη Ιωάννη για την φιλοξενία στις κτιριακές της εγκαταστάσεις και την πολύτιμη βοήθειά του σε οτιδήποτε του έχει ζητηθεί έως και σήμερα από το σχολείο μας αλλά η προσωρινή αυτή λύση υποβαθμίζει την ποιότητα του παρεχόμενου εκπαιδευτικού και επιστημονικού έργου των εκπαιδευτικών και μειώνει σημαντικά την ανάπτυξη των γνωστικών, μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δεξιοτήτων των μαθητών διότι η κτιριακή υποδομή της σχολής δεν είναι κατασκευασμένη ώστε να καλύψει τις ανάγκες μιας ΣΜΕΑΕ».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Συνάντηση για την στήριξη σεισμόπληκτων...

Η δραματική κατάσταση των σεισμόπληκτων επιχειρήσεων, μετά...

Ρέθυμνο:Συνεδρίαση Επιτροπής Διαχείρισης Υδάτων και Κυκλικής Οικονομίας...

Οι επικείμενες νομοθετικές αλλαγές που βρίσκονται σε διαβούλευση και...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Συνάντηση για την στήριξη σεισμόπληκτων...

Η δραματική κατάσταση των σεισμόπληκτων επιχειρήσεων, μετά...

Ρέθυμνο:Συνεδρίαση Επιτροπής Διαχείρισης Υδάτων και Κυκλικής Οικονομίας...

Οι επικείμενες νομοθετικές αλλαγές που βρίσκονται σε διαβούλευση και...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο:Συνεδρίαση Επιτροπής Διαχείρισης Υδάτων και Κυκλικής Οικονομίας της Κ.Ε.Δ.Ε

Οι επικείμενες νομοθετικές αλλαγές που βρίσκονται σε διαβούλευση και...

Αναβολή στην εκλογή νέου Μητροπολίτη Χανίων

Αναβολή της εκλογής του νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου...

Ρέθυμνο:159η Επέτειος Ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 159η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ...