Απήγαγαν και βασάνισαν πιλότο της British Airways ενώ έκανε τα ψώνια του

Δέχτηκε να βοηθήσει μία γυναίκα με τα ψώνια της

Ένας πιλότος της British Airways απήχθη και βασανίστηκε καθώς έκανε τα ψώνια του σε ενδιάμεσο σταθμό μεταξύ των πτήσεων.

Σύμφωνα με την Sun, τον πλησίασε μία γυναίκα στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ, η οποία του ζήτησε να την βοηθήσει να μεταφέρει τις τσάντες της στο αυτοκίνητό της. Τη στιγμή που έφτασαν στο όχημα, μία ομάδα αντρών τον έσπρωξε εντός του.

Ο άτυχος άντρας οδηγήθηκε σε μια απομακρυσμένη περιοχή του Γιοχάνεσμπουργκ, όπου τον «κακοποίησαν άσχημα». Επιπλέον του πήραν χιλιάδες λίρες που κουβαλούσε μαζί του.

Η περιοχή όπου σημειώθηκε η απαγωγή θεωρείται η ασφαλέστερη στη χώρα

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή που δεν ήταν ικανός να πετάξει το αεροπλάνο πίσω στο Λονδίνο, οπότε χρειάστηκε να καλέσουν αντικαταστάτη.

Μετά την τρομακτική περιπέτειά του, ο άντρας βρίσκεται εκτός υπηρεσίας.

«Είναι συγκλονιστικό αυτό που του συνέβη. Ήταν σαν να βγήκε από ταινία» δήλωσε χαρακτηριστικά μία πηγή, αναφέροντας πως ο πιλότος είναι ευτυχής που έμεινε ζωντανός.

Σημειώνεται ότι η αεροπορική εταιρεία απαγορεύει στα μέλη του πληρώματος να κινούνται σε ορισμένες περιοχές, ωστόσο το ξενοδοχείο βρισκόταν στο Melrose Arch— μία από τις ασφαλέστερες περιοχές της χώρας.

Η British Airways ενημέρωσε για το συμβάν το προσωπικό της γράφοντας στην ανακοίνωση: «Ένα μέλος του πληρώματος απήχθη έξω από το σούπερ μάρκετ Checkers Bluebird ακριβώς βόρεια του συγκροτήματος Melrose Arch».

Η εταιρεία μιλώντας στην εφημερίδα Sun δήλωσε πως στηρίζει τον «συνάδερφο και τις τοπικές αρχές στην έρευνά τους».

Τα σχόλια είναι κλειστά.