Χανιά:Δράσεις ενημέρωσης από τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Χανίων ενόψει της Διεθνής Ημέρας εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Ενόψει της διεθνής ημέρας εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών που έχει καθιερωθεί 25 Νοεμβρίου, ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Χανίων διοργανώνει την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου από τις 12.00 έως τις 14.00 στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων “Ο Άγιος Γεώργιος”, ομιλία -συνάντηση με το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό με θέμα “Ανίχνευση και διαχείριση φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας σε γυναίκες στο νοσοκομειακό χώρο”.

Παράλληλα, στις 25 Νοεμβρίου στις 11:00 (Σάββατο) στέλεχος του Ξενώνα Φιλοξενίας, έπειτα από πρόσκληση του Πολυπολιτισμικού Συλλόγου Γυναικών Σελίνου, θα παρευρεθεί στον Λαογραφικό Όμιλο της Παλαιόχωρας με θέμα “Ενδοοικογενειακή βία: η εμπειρία του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Χανίων”.

Τέλος, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα “Ενδοοικογενειακή βία: διαστάσεις και πρακτικές αντιμετώπισης. Μύθοι και αλήθειες.” στους μαθητές του ΣΔΕ Χανίων (1ο Γυμνάσιο Χανίων).

Τα σχόλια είναι κλειστά.