Χανιά:Παράσταση διαμαρτυρίας από την Επιτροπή Ειρήνης έξω από το Δημαρχείο

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα στις 12.30 η ώρα στο Δημαρχείο Χανίων για να καταδικάσει την απαράδεκτη και τραμπούκικη συμπεριφορά των αμερικανοΝΑΤΟϊκών ναυτών του πληρώματος του αεροπλανοφόρου George Bush που χθες προκάλεσαν μια σειρά επεισόδια στην πόλη των Χανίων. Οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν την παρουσία του Δημάρχου ώστε να του κατατεθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας. Στη συνάντηση που ακολούθησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων Μανώλης Παπαδομανωλάκης, απαίτησε να τοποθετηθεί η δημοτική αρχή μπροστά στα έκτροπα που δημιουργήσαν οι μεθυσμένοι ΝΑΤΟικοί.

Αύριο Κυριακή η διοίκηση του αεροπλανοφόρου έχει καλέσει για ξενάγηση στο αεροπλανοφόρο βουλευτές, τη δημοτική και περιφερειακή αρχή, συμβούλους της τοπικής διοίκησης. Την ίδια στιγμή που ο λαός μας θρηνεί τους νεκρούς στα Τέμπη αποτελεί πρόκληση με ευθύνη της κυβέρνησης να διοργανώνονται φιέστες στα αεροπλανοφόρα του θανάτου. Από τα μέλη της Επιτροπής Ειρήνης τονίστηκε ότι δεν έχει καμιά δουλειά η δημοτική αρχή να νομιμοποιεί την παρουσία των ΝΑΤΟικών στην πόλη μας συμμετέχοντας σε φιέστες όπως αυτή.

Καλούμε τον χανιώτικο λαό σε μαζική συμμετοχή αύριο, Κυριακή 12 Μαρτίου, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς στο μεγάλο συλλαλητήριο των πρωτοβάθμιων σωματείων και φορέων της πόλης για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας απέναντι σε ένα κράτος που όχι μόνο φιλοξενεί δολοφόνους των λαών αλλά εγκληματεί σε βάρος της ασφάλειας και της ζωής του ίδιου του ελληνικού λαού. Η σύγκρουση με αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική που υπηρέτησαν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις, αναδεικνύεται σε ζήτημα ζωής και θανάτου.
Όλοι αύριο 11 η ώρα στην πλατεία Δημοτικής αγοράς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.