Χανιά:Στις Βουκολιες ο Δημήτρης Ανθούσης

Δημήτρης Ανθούσης: Η κοινωνία του Δήμου Πλατανιά διψά για αλλαγή

Το σχέδιο του συνδυασμού του για τη στήριξη και την ανάπτυξη των Βουκολιών, σε αντίθεση με όσα συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή τα τελευταία πολλά χρόνια, παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά» Δημήτρης Ανθούσης, κατά την ομιλία του στο συγκεκριμένο κεφαλοχώρι του Δήμου.

Παρουσία δεκάδων κατοίκων, ο κ. Ανθούσης επισήμανε ότι ο Δήμος Πλατανιά πρέπει, επιτέλους, να αλλάξει πορεία και να δώσει βαρύτητα και στην ενδοχώρα, προκειμένου να υπάρξει η αναγκαία ισορροπία με το παραλιακό μέτωπο, στη λογική της ανάδειξης και της αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής και συνολικά της διασύνδεσής τους, με γνώμονα, διαρκώς, τις ανάγκες των πολλών και όχι τα συμφέροντα των λίγων.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Ανθούσης στους ανθρώπους του συνδυασμού του, επισημαίνοντας ότι η παρουσία μεγάλου αριθμού νέων ανθρώπων, με μεγάλη όρεξη για δουλειά, σηματοδοτεί την ανάγκη της κοινωνίας για αλλαγή και αποτελεί την κρίσιμη διαφορά προκειμένου η «Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά» να πρωταγωνιστήσει και στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου, αλλά και την επόμενη πενταετία, με την ίδια συνέπεια που τη διακρίνει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.