«Χρυσός» ξανά ο Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κότμπους!

Ημερομηνία:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με άλλο ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, πρόσθεσε ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο σε αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Με άλλο ένα χρυσό μετάλλιο υποδέχθηκε τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Λευτέρης Πετρούνιας, που θριάμβευσε στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής “Turnier der Meister”, στο Κότμπους της Γερμανίας!

Ο «άρχοντας των κρίκων» ήταν εκπληκτικός στον τελικό του αγαπημένου του οργάνου, συγκεντρώνοντας 14,966 βαθμούς και πραγματοποιώντας αισθητά βελτιωμένη εκτέλεση συγκριτικά με τον προκριματικό της Πέμπτης (23/02), όπου και πάλι ήταν ο κορυφαίος όλων με 14,733 β..

Τον Έλληνα πρωταθλητή ακολούθησαν στο βάθρο των νικητών με αρκετά μεγάλη βαθμολογική διαφορά ο Ιρανός Μαχντί Άχμαντ Κοχάνι (14,766 β.) και ο Αρμένιος Αρτούρ Αβετισιάν (14,533 β.).

Χάρη στην επιτυχία αυτή, που του δίνει 30 πόντους στην ετήσια παγκόσμια κατάταξη των κρίκων, ο Πετρούνιας ουσιαστικά εξασφάλισε από τώρα το δικαίωμα συμμετοχής στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αμβέρσας (30 Σεπτεμβρίου – 8 Οκτωβρίου), στο οποίο θα έχει την πρώτη του ευκαιρία για να κερδίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», εφόσον κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο αγαπημένο του όργανο.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ενόργανης Γυμναστικής Αβραάμ Σαπρανίδης και το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. απευθύνουν τα θερμά συγχαρητήριά τους προς τον Λευτέρη Πετρούνια και τον προπονητή του, Δημήτρη Ράφτη.

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει την Κ. Δευτέρα (27/02), με την πτήση “821” της “Aegean Airlines” από το Βερολίνο και αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 15:25.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το IRIS επεκτείνεται: Πληρωμές σε βενζινάδικα και...

Το IRIS είναι παντού, τώρα και στον δρόμο. Από την...

ΕΛΤΑ: Αναστέλλεται το κλείσιμο των καταστημάτων στην...

Η ανακοίνωση της δοίκησης των ΕΛΤΑ. Μετά τις έντονες αντιδράσεις...

Το IRIS επεκτείνεται: Πληρωμές σε βενζινάδικα και...

Το IRIS είναι παντού, τώρα και στον δρόμο. Από την...

ΕΛΤΑ: Αναστέλλεται το κλείσιμο των καταστημάτων στην...

Η ανακοίνωση της δοίκησης των ΕΛΤΑ. Μετά τις έντονες αντιδράσεις...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η επιστήμη «μίλησε» – Πόσες διακοπές τον χρόνο χρειάζεσαι;

Η απάντηση δεν είναι αυτή που νομίζεις… Κατά τη διάρκεια...

«Παράθυρο» της Κυβέρνησης για σιδηροδρομική σύνδεση νέου αεροδρομίου-Ηρακλείου

Η Κυβέρνηση θα στηρίξει την αναζήτηση ευρωπαϊκής χρηματοδότησης για...

Οι ιώσεις που αυξάνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού και εμφράγματος

Νέα μελέτη αποκάλυψε ότι κοινές ιώσεις μπορούν να αυξήσουν...

«Ανακαλύπτοντας τη ζωή στην άμμο και τον ουρανό»

Μια ξεχωριστή εκπαιδευτική δράση την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στην...