Διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο: «Κινηματογραφικοί δημιουργοί Μανόλης Σφακιανάκης – Άνθρωποι και ιστορίες»

Η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, Αγγελική Ζαχαράτου, και Συντονίστρια του Τοπικού Θεματικού Δικτύου Πολιτιστικών Θεμάτων σχολείων Δ.Δ.Ε. Ηρακλείου με τίτλο: Camera On και τα μέλη του Δικτύου διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο: «Κινηματογραφικοί δημιουργοί 1. Μανόλης Σφακιανάκης – Άνθρωποι και ιστορίες», τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 19:30. Οι εκπαιδευτικοί θα συνομιλήσουν με τον κινηματογραφικό δημιουργό Μανόλη Σφακιανάκη, σκηνοθέτη, εστιάζοντας σε δύο ιστορικά ντοκιμαντέρ: «Ο καταστροφικός σεισμός του Χάνδακα και «Η πύλη του σκοταδιού» και την ταινία «Μακαμπίρ».

Το ντοκιμαντέρ «Η Πύλη του Σκοταδιού» και η ταινία «Μακαμπίρ» είναι παραγωγές του Ψηφιακού Φεστιβάλ “Κρήτη μια ιστορία, 5+1 πολιτισμοί”, Δήμος Ηρακλείου – Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αντιδήμαρχος: Αριστέα Τ. Πλεύρη, Πολιτιστική Διαχείριση: Μαριάννα Γιαλύτη, Ψηφιακή Πολιτιστική Διαχείριση: Κωνσταντίνα Χατζάκη, Διοικητική Οργάνωση: Τμήμα Πολιτισμού- Εύη Μαρτιμιανάκη, Δημιουργία Βίντεο Έναρξης: FnoiZ- https://www.fnoiz.com/

Να σημειωθεί ότι το ντοκιμαντέρ «Η Πύλη του Σκοταδιού» το 2020 και η ταινία «Μακαμπίρ» το 2021 συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.