Δήμος Αγίου Νικολάου:Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λίμνη του Αγίου Νικολάου

Ημερομηνία:

Μια λαμπερή γιορτή για την έναρξη των Χριστουγέννων

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου διοργάνωσε το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025, ανήμερα του εορτασμού του πολιούχου και προστάτη της πόλης, Αγίου Νικολάου, μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Λίμνη, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Κεντρικό σημείο της εκδήλωσης αποτέλεσε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την οποία παρακολούθησαν μικροί και μεγάλοι, που συγκεντρώθηκαν στην περιοχή για να ζήσουν την πρώτη χριστουγεννιάτικη στιγμή της χρονιάς.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Μανώλης Μενεγάκης υπογράμμισε τη σημασία της ημέρας, τονίζοντας ότι ο Άγιος Νικόλαος, με την πνευματική και ιστορική του παρακαταθήκη, αποτελεί “φάρο” ειρήνης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Αναφέρθηκε στη μακραίωνη ιστορία του μικρού βυζαντινού Ναού στον Όρμο του Αγίου Νικολάου, από τον οποίο πήρε το όνομά της η πόλη, και σημείωσε ότι η φωταγώγηση του δέντρου συμβολίζει την ενότητα και την ελπίδα – αξίες απαραίτητες σε κάθε εποχή.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και αισιοδοξία, καλώντας τους δημότες να διατηρήσουν ζωντανό το πνεύμα της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας.

Το εορταστικό πρόγραμμα ήταν πλούσιο και πολυδιάστατο, προσφέροντας μια όμορφη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Συμμετείχαν: η Δημοτική Φιλαρμονική Αγίου Νικολάου, η Δημοτική Χορωδία, οι Σχολές Χορού Alegria, Dance Project, Little Feet, ο Σύλλογος Ρυθμικής Γυμναστικής “Ρυθμός” Αγίου Νικολάου, καθώς και ανιματέρ με Bubble Show που διασκέδασαν τα παιδιά. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικο παζάρι από Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα είχε η Χριστουγεννιάτικη συναυλία “Εκείνος – Εκείνη & τα Χριστούγεννα” που παρουσιάστηκε στο Κινηματοθέατρο REX, με τους καταξιωμένους ερμηνευτές Παναγιώτη Πετράκη και Τζίνα Φωτεινοπούλου, που χάρισαν στο κοινό μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά με αγαπημένα εορταστικά τραγούδια και έντονη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Στην εκδήλωση της φωταγώγησης παραβρέθηκαν, επίσης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ τους χαιρετισμούς τους απηύθυναν η βουλευτής Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ–Κινήματος Αλλαγής Κατερίνα Σπυριδάκη και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Κλώντζας, οι οποίοι εξέφρασαν τις θερμές τους ευχές για τις γιορτές.
Ο Δήμος Αγίου Νικολάου εύχεται σε όλους Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων υποδέχθηκε...

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, είχε σήμερα...

Χαιρετισμός Δημάρχου Ρεθύμνης Γιώργη Χ. Μαρινάκη ...

Δημοτικός Κήπος 25 Οκτωβρίου 2026 Αξιότιμοι Πρόεδρε της Βουλής...

Τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων υποδέχθηκε...

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, είχε σήμερα...

Χαιρετισμός Δημάρχου Ρεθύμνης Γιώργη Χ. Μαρινάκη ...

Δημοτικός Κήπος 25 Οκτωβρίου 2026 Αξιότιμοι Πρόεδρε της Βουλής...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τα 5 «μυστικά» του αυτοσεβασμού

Ο αυτοσεβασμός σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε πως και οι δικές...

Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά με πτώση ΙΧ στη θάλασσα – Ένας άνδρας νεκρός, δύο εγκλωβισμένοι

Όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα, στο...

Γρίπη: Γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι άτρωτοι απέναντί της – Η «ασπίδα» της μύτης και ο ρόλος των γονιδίων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανάπτυξη ενός καθολικού αντιγριπικού εμβολίου. Γιατί...