Δήμος Χερσονήσου:Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας εργαζομένων

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος
Σέγκος : Οι εργαζόμενοι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του Δήμου Χερσονήσου, κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας

Σε ζεστή ατμόσφαιρα και την ανταλλαγή θερμών ευχών για τη νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Χερσονήσου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πρώην αγγλικανική εκκλησία και την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος.
Ο Δήμαρχος Χερσονήσου απηύθυνε ευχές σε όλους τους εργαζόμενους και τα πολιτικά στελέχη του Δήμου, τους ευχαρίστησε για την εποικοδομητική και γόνιμη συνεργασία και σημείωσε χαρακτηριστικά : «Οι εργαζόμενοι, είστε η ραχοκοκαλιά του Δήμου Χερσονήσου και η συνεργασία μας για την ανάπτυξη του τόπου μας είναι ο καθρέπτης του έργου της δημοτικής αρχής. Το 2023 είναι μία κρίσιμη χρονιά κατά την οποία θα υλοποιηθεί μία δέσμη αναπτυξιακών έργων και η προσπάθεια όλων είναι κομβική για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας».
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, παρουσία Αντιδημάρχων, Προέδρων Νομικών Προσώπων, Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χερσονήσου και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.
Ο κ. Σέγκος ευχαρίστησε θερμά τον προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κρήτης κ.κ. Ευγένιο.
Ακολούθησε μουσική εκδήλωση από μαθητές του Μουσικού Σχολείου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.