Δήμος Μαλεβιζίου:Εκτεταμένες εργασίες συντήρησης στο κτίριο που στεγάζονται το Γυμνάσιο και Λύκειο Κρουσώνα

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό από το Δήμο Μαλεβιζίου οι παρεμβάσεις επισκευής και συντήρησης σχολικών κτιρίων εν μέσω καλοκαιριού με στόχο οι μαθητές με την έναρξη της σχολικής χρονιάς να φιλοξενηθούν σε ανανεωμένα, πλήρως λειτουργικά κτίρια.
Στο σχολικό συγκρότημά που στεγάζονται το Γυμνάσιο και Λύκειο Κρουσώνα βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες για τη μόνωση του κτιρίου και την συντήρηση του κελύφους. Παράλληλα γίνεται και μία ολοκληρωμένη παρέμβαση στους εξωτερικούς χώρους του κτιριακού συγκροτήματος με ανακατασκευή των γηπέδων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ.
Στον Κρουσώνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου για τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Το Δήμαρχο Μαλεβιζίου συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Παιδείας Χρύσα Λυρώνη – Πάγκαλου, Τεχνικών Έργων Γιώργος Πετούσης, Οικονομικών Γρηγόρης Φασουλάκης, Συντονισμού Έργων Τοπικών Κοινοτήτων Χαράλαμπος Κουτσογιάννης και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ανδρέας Παντερής

Τα σχόλια είναι κλειστά.