Δήμος Ρεθύμνης:Η πολυσχιδής πανδαισία του 1ου Summer Sports Camp

Ημερομηνία:

Tα χαρούμενα παιδικά τιτιβίσματα που ακούγονται εδώ και τρεις ημέρες στο Ρέθυμνο, αποτυπώνουν με εμφατικό τρόπο τα συναισθήματα των 150 αγοριών και κοριτσιών που έχουν γεννηθεί από το 2012 έως το 2018 και απολαμβάνουν με όλη τους την ψυχή την ποικιλόμορφη, διδακτική, δημιουργική και απολαυστική εμπειρία του 1ου Summer Sports Camp.

Αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, 23 Ιουνίου και μέχρι την 1η Αυγούστου όλοι οι δρόμοι οδηγούν επί καθημερινής βάσεως στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», στη Σοχώρα και στο κολυμβητήριο του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνης, όπου φιλοξενείται το πρώτο Θερινό Αθλητικό Καμπ το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Ρεθύμνης, ικανοποιώντας τις ανάγκες τόσο των παιδιών, όσο και των οικογενειών τους.

«Τα παιδιά παίζουν και μαθαίνουν, δεν πλήττουν και δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους, μάλιστα όταν έρχονται να τα παραλάβουν οι γονείς τους και να επιστρέψουν στα σπίτια τους, δεν θέλουν να φύγουν από τις εγκαταστάσεις. Αυτό και μόνο το γεγονός φτάνει για να αποδείξει πόσο διψούσε η ρεθεμνιώτικη κοινωνία για μια τέτοια διοργάνωση. Ακόμη και σήμερα εκδηλώνεται μεγάλο ενδιαφέρον για να εγγραφούν παιδιά και να συμμετάσχουν στις επόμενες δυο περιόδους, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα» σχολιάζει ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νίκος Προβιάς.

Ο Δήμος σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης παρέχει στα παιδιά τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, τόσο σε επίπεδο μύησης στα αθλήματα, εκπαιδευτικής διαδικασίας και διασκέδασης, όσο και σε ό,τι αφορά την ασφάλεια και την υγιεινή διατροφή τους.

Κυψέλη του 1ου Summer Sports Camp αποτελεί το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», όπου φιλοξενούνται και μάλιστα ταυτοχρόνως (με την ανάλογη διαρρύθμιση των χώρων) δράσεις σε έξι διαφορετικά αθλήματα.

Το Καμπ διοργανώνεται από τον Δήμο Ρεθύμνης σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία της πόλης που ανταποκρίθηκαν ασμένως, ενώ την επιστασία έχουν έμπειροι και εξειδικευμένοι προπονητές.

Οι καθημερινές δραστηριότητες εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, η ενόργανη γυμναστική, ο στίβος, η κολύμβηση, η υδατοσφαίριση, η ξιφασκία, το σκάκι, η πάλη και οι πολεμικές τέχνες κοκ.

Το Καμπ στο οποίο θα λάβουν μέρος περίπου 500 παιδιά χωρίζεται σε τρεις χρονικές περιόδους: η πρώτη διαρκεί από τις 23 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου, η δεύτερη από τις 7 έως τις 18 Ιουλίου και η Τρίτη από τις 21 Ιουλίου έως την 1ξ Αυγούστου, καθημερινώς από τις 07:30 μέχρι τις 16:30.

Το Τμήμα Αθλητισμού και ο Δήμος Ρεθύμνης εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τους αθλητικούς συλλόγους και τους προπονητές τους για το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν και εκτιμά ιδιαιτέρως το γεγονός ότι ανέτρεψαν και αναπροσάρμοσαν τα προγράμματα των προπονήσεων τους ώστε να φιλοξενηθούν οι δραστηριότητες του Καμπ στις εγκαταστάσεις τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Hράκλειο:Ένας νέος χώρος εξυπηρέτησης στις Μοίρες για...

Η Μεσσαρά γίνεται πιο προσιτή, πιο άνετη, πιο σύγχρονη!...

Δήμος Ρεθύμνης:Το γήπεδο του Τσεσμέ καθαρίσθηκε, απολυμάνθηκε...

Τηρώντας τα δηλωθέντα και υποσχεθέντα και με στόχο την...

Hράκλειο:Ένας νέος χώρος εξυπηρέτησης στις Μοίρες για...

Η Μεσσαρά γίνεται πιο προσιτή, πιο άνετη, πιο σύγχρονη!...

Δήμος Ρεθύμνης:Το γήπεδο του Τσεσμέ καθαρίσθηκε, απολυμάνθηκε...

Τηρώντας τα δηλωθέντα και υποσχεθέντα και με στόχο την...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έρχονται μεγάλες αυξήσεις φόρων σε τσιγάρα και καπνό

Ο ΠΟΥ αναφέρει ότι οι κυβερνήσεις παγκοσμίως δεν φορολογούν...

Στη Βουλή η δικογραφία για ΟΠΕΚΕΠΕ – Αναμένεται κυβερνητική αντίδραση

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία περιγράφονται τα αδικήματα που...

Χελιδόνι, μια όμορφη μικροσκοπική παραλία δίπλα στο Ηράκλειο

Πήρε το όνομα της από τα χελιδόνια και σχεδόν...

Θερινές εκπτώσεις 2025: Πότε κάνουν «πρεμιέρα» – Έως πότε θα διαρκέσουν

Πλησιάζει η ένραξη των καλοκαιρινών εκπτώσεων. Στις 14 Ιουλίου αναμένεται...