Δήμος Ρεθύμνου: ΧΑΜΟΣ στα social media για τις δηλώσεις της κα. Ελευθεριάδου

Τη δριμεία κριτική της αντιπολίτευσης προκάλεσαν οι δηλώσεις της υποψήφιας Δημοτική Συμβούλου με το ψηφοδέλτιο του κ. Μαρινάκη

Αντικείμενο σχολιασμού αποτέλεσαν οι δηλώσεις της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου για το Δήμο Ρεθύμνου με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γιώργη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με την αντιπολίτευση η κα. Άννα Ελευθεριάδου Γκίκα σε ραδιοφωνική της συνέντευξη προέβη σε άκομψη δήλωση αναφορικά με την ποιοτική υπεροχή του ψηφοδελτίου της Νέα Αντίληψης και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαθέτει ένας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη κριτική μέσα στα social media.

 

Δείτε σχετικές αναρτήσεις:

 

 

 

 

 

«Πρόσφατα έμαθα κάποια κριτήρια νέας αντίληψης που θα πρέπει να έχει κάποιος για να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος!!! • Πρέπει λέει να είναι πετυχημένος στην δουλειά του, προσέξτε πετυχημένος, όχι καλός!!!!!! Και άντε και είσαι μόνο καλός, χωρίς το πετυχημένος, πάλι μας κάνεις, κυρίως δε αν είσαι πάρα πολύ καλός. Λόγος βέβαια για το ποιος θα το κρίνει αυτό δεν γίνεται…… Για παράδειγμα αυτός που τυλίγει 10 πιτόγυρα το λεπτό είναι όχι απλά πολύ καλός στην δουλειά του αλλά και επιτυχημένος, όλοι οι σουβλατζήδες σφάζονται για τέτοιον τυλιχτή!!! Επίσης η προϊσταμένη ορόφου σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα που έχει μάθει τις υφιστάμενές της να τελειώνουν τα δωμάτια στο 20άλεπτο , άλλη πολύ επιτυχημένη κυρία και αυτή. Τι; Όχι; Δεν ταιριάζουν αυτά τα χαρακτηριστικά στις νέες αντιλήψεις; ….. • Επίσης θα πρέπει να δουλεύει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος!!! Τι; Είχες δουλειά αλλά τώρα λόγω κρίσης είσαι σπίτι με τα παιδιά; Έκλεισες την επιχείρηση γιατί δεν μπορούσες να δουλεύεις μόνο για το κράτος; Απολύθηκες και δουλεύεις μαύρα μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο; Α, λυπάμαι εμείς έχουμε άλλες νέες αντιλήψεις για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους μας, αν ξεμείνουμε από τους τόσους επιτυχημένους μας, θα σας ειδοποιήσουμε….. • Τέλος ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι μορφωμένος , από ΑΕΙ και πάνω Γιατί σου λέει το μυαλό το μορφωμένο είναι πιο παιδεμένο, στροφάρει πιο γρήγορα, που πας εσύ μικρέ τυχάρπαστε υποψηφιάκο μου με το απολυτήριο λυκείου;;;;; Τι; Γυμνασίου; Ε μη μου πεις πως υπογράφεις με σταυρό και θες και υποψηφιότητες;;;; Τι; Μόνο δημοτικό και έχεις μεγάλη εταιρεία γαλακτοκομικών; Τι; Μόνο δημοτικό και έχεις αλυσίδα εστιατορίων;;; Άρα είσαι επιτυχημένος στην δουλειά σου και αμόρφωτος;;;;; Τι γίνετε τώρα την νέα μου αντίληψη μέσα;;;;;; Η μόρφωση με την παιδεία έχουν ουσιώδη και τεράστια διαφορά, δυστυχώς πολλοί το ξεχνούν…. Λυπάμαι πραγματικά για αυτούς και συνάμα χαίρομαι γιατί δεν βρίσκομαι ανάμεσα τους!! Έχω άλλη αντίληψη για τους δημότες του Ρεθύμνου που φυσικά αξίζουν ισότητας και ισονομίας, από το εκλέγειν μέχρι και το εκλέγεσθαι. Ασημίνα Κεφαλά Κόνδυλα υπερήφανη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Ρέθυμνο Αξίζεις του Θοδωρή Νίνου!!!!!»

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.