Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος, την Πέμπτη 3 Απριλίου 2025, στο Ασήμι

Ημερομηνία:

Ο Σύλλογος στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Γόρτυνας γίνονται συνοδοιπόροι στο μεγάλο ταξίδι πρόληψης που πραγματοποιείται με την Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης. Ένα ταξίδι Ανθρώπινο, Οραματικό, μια πράξη Αγάπης για τις Γυναίκες. Ένα ταξίδι που στόχο έχει να φωτίσει και να δημιουργήσει τις σωστές πεποιθήσεις για την πρόληψη του καρκίνου του Μαστού.

Με σύνθημα “Δεν αφήνουμε τίποτα στην Άγνοια, τίποτα στην Τύχη. Η πρόληψη είναι στο Χέρι σου!” ο “Ευ Ζω με τον καρκίνο”, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Γόρτυνας, συνδιοργανώνουν ΔΩΡΕΑΝ μαστογραφικό έλεγχο, την Πέμπτη 3 Απριλίου 2025, στον περιβάλλοντα χώρο έμπροσθεν του Δημοτικού Καταστήματος Ασημίου, στο Ασήμι, με ώρα έναρξης 09:30.

Προτεραιότητα θα έχουν οι γυναίκες ηλικίας 40-75 ετών που έως τώρα δεν έχουν υποβληθεί ποτέ σε μαστογραφικό έλεγχο καθώς και οι ανασφάλιστες γυναίκες. Η δράση δεν απευθύνεται σε γυναίκες: α) που έχουν κάνει ολική μαστεκτομή, β) με μαστεκτομή πριν την πάροδο δέκα ετών, γ) που έχουν μαστογραφία σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός έτους και δ) που έχουν ιστορικό βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στον μαστό.

Είναι απαραίτητο εφόσον υπάρχουν προηγούμενες εξετάσεις που αφορούν τον μαστό, να κρατούνται εκείνη την ημέρα. Η γνωμάτευση των μαστογραφιών γίνεται από ιατρούς του Ακτινολογικού Τμήματος του Βενιζελείου Νοσοκομείου. Οι εξεταζόμενες θα παραλάβουν τα αποτελέσματα από τα γραφεία του Συλλόγου “Ευ Ζω με τον καρκίνο”.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού: 2893340208 (12:00 – 14:00).

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μεταναστευτικό: «Βυθίζεται» η Κρήτη από νέες αφίξεις

Παρά τη μείωση, εξακολουθεί να δέχεται μεγάλη πίεση, ενώ...

Ε Π.Κ.Κρητης : “Τοπική επιχείρηση, ηλεκτρικών ειδών,δείχνει...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών...

Μεταναστευτικό: «Βυθίζεται» η Κρήτη από νέες αφίξεις

Παρά τη μείωση, εξακολουθεί να δέχεται μεγάλη πίεση, ενώ...

Ε Π.Κ.Κρητης : “Τοπική επιχείρηση, ηλεκτρικών ειδών,δείχνει...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μεταναστευτικό: «Βυθίζεται» η Κρήτη από νέες αφίξεις

Παρά τη μείωση, εξακολουθεί να δέχεται μεγάλη πίεση, ενώ...

Πού ταξιδεύουν φέτος οι Ελληνες – Αλλαγή προτιμήσεων

Τους προορισμούς που είναι προσβάσιμοι με αυτοκίνητο επιλέγουν οι...

Η Ελλάδα βγαίνει στο πεδίο: Οι χάρτες, τα πάρκα και η Chevron φέρνουν τετελεσμένα

Η Αθήνα επιχειρεί να ανακτήσει την πρωτοβουλία κινήσεων στην...