Εικόνες & βίντεο UFO στη δημοσιότητα από τις ΗΠΑ

Βίντεο και... ντοκουμέντα.

Εικόνες & βίντεο UFO στη δημοσιότητα από τις ΗΠΑ

«Πηγαίνουν σε αντίθετη κατεύθυνση από τον άνεμο. Η ταχύτητα των ανέμων είναι 120 κόμβοι προς τα δυτικά».

Για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια, στελέχη του υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών καταθέτουν στη Βουλή για τις θεάσεις αγνώστου ταυτότητας αντικειμένων.

«Αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα αποτελούν πιθανό εθνικό κίνδυνο και πρέπει να αντιμετωπίζονται με κάθε τρόπο».

Στην υποεπιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων κατέθεσαν δύο κορυφαία στελέχη του υπουργείου Άμυνας σύμφωνα με τα οποία από το 2004 και μετά έχουν γίνει περισσότερες από 140 περιπτώσεις που Αμερικανοί πιλότοι αναφέρθηκαν σε ιπτάμενα αντικείμενα που δεν μπορούσαν να αναγνωρίσουν.

Συγκλονιστικά ντοκουμέντα

Σε αυτό το βίντεο μέλος του αμερικανικού ναυτικού ανέφερε κάτι το οποιο έχει σχήμα τριγώνου και κάποιες λάμψεις.

Ο αμερικανός πεζοναύτης φαινεται να κατέγραψε ένα ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα τριγώνου να πετά πάνω από το σημείο που βρισκόταν. Το αντικείμενο κατεγράφη με ειδική κάμερα νυχτερινής όρασης. Καταγράφεται να κινειται και στην συνέχεια χάνεται. Μερικά χρόνια αργότερα ένας άλλος πεζοναύτης καταγράφει αυτή την εικόνα.

Όπως αναφέρθηκε τα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα που έχουν καταγραφεί αναπτύσσουν πολύ υψηλές ταχύτητες και κάνουν ελιγμούς που ξεπερνούν τις δυνατότητες των σύγχρονων αεροσκαφών.

Δεν φαίνεται μάλιστα να έχουν κάποιο ορατό προωθητικό σύστημα ή χώρους ελέγχου πτήσης.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια ακρόαση για το θέμα αφότου η Πολεμική Αεροπορία έβαλε τέλος σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα για τα UFO με την κωδική ονομασία Project Blue Book, το 1969.

Τα σχόλια είναι κλειστά.