Στο έθιμο της «Βαρέλας» ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Ημερομηνία:

Στο έθιμο της «Βαρέλας» το οποίο πραγματοποιήθηκε φέτος στον αναπλασμένο Σταυρό της πόλης, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του Δήμου.
Ο Δήμαρχος δώρισε στον Διοικητή της Τροχαίας Ηρακλείου Στέλιο Καρακούδη το καθιερωμένο καλάθι και ευχήθηκε στους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στην Τροχαία να έχουν καλή χρονιά με υγεία, με περισσότερη ασφάλεια και λιγότερα ατυχήματα στους δρόμους.
Η Φιλαρμονική του Δήμου έδωσε τον τόνο στην εκδήλωση με γιορτινές μελωδίες ενώ ο Δήμαρχος έκανε και μια μικρή βόλτα με ένα από τα δύο ρετρό αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν ειδικά για την περίσταση προκειμένου να δείξουν στους νεότερους και να θυμίσουν στους παλιότερους πως ρυθμιζόταν η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στ. Αρναουτάκης: «Στον πυρήνα του σχεδιασμού μας...

Εγκαινιάστηκε στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου η έκθεση «Intelligens...

Δήμος Χερσονησου:Χριστουγεννιάτικη Φωταγώγηση στο Παραμυθοχωριό του Αϊ...

Ο Δήμος Χερσονήσου, σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του...

Στ. Αρναουτάκης: «Στον πυρήνα του σχεδιασμού μας...

Εγκαινιάστηκε στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου η έκθεση «Intelligens...

Δήμος Χερσονησου:Χριστουγεννιάτικη Φωταγώγηση στο Παραμυθοχωριό του Αϊ...

Ο Δήμος Χερσονήσου, σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση της Κρήτης – Οι 11 λογαριασμοί και τα 4 ΚΥΔ

Συνελήφθησαν 16 μέλη της οργάνωσης και τα αρχηγικά στελέχη....

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του...