Εύβοια : Πήγε να πιάσει «στα πράσα» τον σύντροφό της και τραυματίστηκε άσχημα

Ημερομηνία:

Ένα απίστευτο περιστατικό ζήλιας κόντεψε να αποβεί μοιραίο για μία γυναίκα, που δεν είχε και πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον σύντροφό της.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, μια 47χρονη γυναίκα από την Αθήνα, προφανώς θολωμένη από τη ζήλια της, δεν πίστευε πως ο σύντροφός της βρισκόταν σε ταξίδι στην Ισπανία, όπως της είχε πει.

Ετσι, αποφάσισε να κάνει μία ξαφνική «έφοδο» στο σπίτι του, στο Βαθύ Χαλκίδας.

Πήρε ταξί και μόλις έφτασε έξω από το σπίτι του και ο οδηγός απομακρύνθηκε από την περιοχή, προσπάθησε να πηδήξει από τα κάγκελα του σπιτιού για να μπει μέσα.

Όπως αναφέρει το tvstar.gr, από απροσεξία ένα από τα μυτερά κάγκελα μπήκε μέσα στη γάμπα της γυναίκας. Η 47χρονη, σε κατάσταση σοκ, κάλεσε από το κινητό της τηλέφωνο μία φίλη της στην οποία μόλις που πρόλαβε να της πει την λέξη «βοήθεια».

Το κινητό εκείνη τη στιγμή έκλεισε από μπαταρία και έτσι δεν πρόλαβε να της δώσει περισσότερα στοιχεία.

Η φίλη της, πιθανότατα γνώριζε τις προθέσεις της και έτσι ενημέρωσε αστυνομία και πυροσβεστική, η οποία απεγκλώβισε την γυναίκα από το σημείο.

Οι πυροσβέστες την αντίκρισαν με το μισό της σώμα γυρισμένο ανάποδα και το πόδι της καρφωμένο στο κάγκελο. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται σε κατάσταση εκτός κινδύνου.

Για την ιστορία σημειώνεται πως ο φίλος της όντως έλειπε σε ταξίδι…

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στα 100.000 ευρώ το τίμημα για τα...

Πού κινούνταν οι τιμές τους, λίγο πριν αποσυρθούν από...

Δυναμική κάθοδο στην Αθήνα, ετοιμάζουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι...

Μεγάλη η συμμετοχή των εργαζομένων στην Γενική Συνέλευση. Μεγάλη ήταν...

Στα 100.000 ευρώ το τίμημα για τα...

Πού κινούνταν οι τιμές τους, λίγο πριν αποσυρθούν από...

Δυναμική κάθοδο στην Αθήνα, ετοιμάζουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι...

Μεγάλη η συμμετοχή των εργαζομένων στην Γενική Συνέλευση. Μεγάλη ήταν...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μαλεβίζι: Πρωτοβουλία για τη δημιουργία «φυτωρίου» ποδοσφαίρου στο Φόδελε

Δίνουν ζωή σε μία καινούργια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση. Τη δημιουργία...

Δυναμική κάθοδο στην Αθήνα, ετοιμάζουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι του Ηρακλείου

Μεγάλη η συμμετοχή των εργαζομένων στην Γενική Συνέλευση. Μεγάλη ήταν...

Χανιά | ΟΠΕΚΕΠΕ, Φραπέ και… «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής» στο Παλαιοχωρίτικο Καρναβάλι | Photos

ΟΠΕΚΕΠΕ, φράσεις του… Φραπέ, που συζητήθηκαν όπως «Επικαλούμαι το...