Γαύδος: Τα ροτβάιλερ που επιτέθηκαν σε 39χρονη, το έχουν κάνει ξανά

Είχαν επιτεθεί και πριν δύο μήνες σε επισκέπτη και στο σκύλο του

Και δεύτερη καταγγελία για επίθεση από δύο ροτβάιλερ στη Γαύδο έρχεται στο «φως», μετά το περιστατικό με την 39χρονη στο νησί.

Η σοκαρισμένη γυναίκα δέχθηκε επίθεση χθες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια, καθώς και σε άλλα σημεία του σώματός της. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από καταγγελία που έλαβε το protothema.gr,https://www.protothema.gr/ τα δύο ροτβάιλερ έχουν επιτεθεί κι άλλες φορές -κατά το παρελθόν- σε περαστικούς. Όπως επισημαίνεται στην καταγγελία, ο Κωνσταντίνος Κατσούρας είχε πάει στη Γαύδο για διακοπές, πριν από δύο μήνες, αλλά στις 17 Μαΐου, δέχθηκε επίθεση, που, όπως λέει, «παραλίγο να μου στοιχίσει τη ζωή μου εμένα και στο μικρό σκυλάκι που είχα μαζί».

Τα δύο ροτβάιλερ βρέθηκαν στην κατασκήνωση όπου ήταν εκείνος με τον σκύλο του και επιτέθηκαν. «Αφού έδωσα μάχη για τη ζωή μου και τη ζωή του σκύλου μου, κατάφερα να επιβιώσω και μετά από δύο περίπου ώρες να ειδοποιήσω την αστυνομία με κλήση στο 112 αριθμό έκτακτης ανάγκης», περιέγραψε, ενώ, όπως φανέρωσε, για το περιστατικό έχει γίνει μήνυση στον ιδιοκτήτη. «Και όπως μου είπαν κάτοικοι του νησιού, τα σκυλιά έχουν βγει πολλές φορές έξω από τον χώρο φύλαξης και απλά τα μάζευε και τα έβαζε μέσα, ενώ έχουν επιτεθεί ξανά και έχουν δαγκώσει ξανά ανθρώπους» λέει.

Από την πλευρά της, η δικηγόρος του, Χατζόγλου Μαρία, «ενόχλησε πολλές φορές την τοπική αστυνομία της Κρήτης και τη διεύθυνση Χανίων και για να προχωρήσει το θέμα με τις μηνύσεις μου», όπως ανέφερε στην καταγγελία του, «διότι κολλούσε αδικαιολόγητα, καθώς δέχτηκα και κοροϊδίες από την αστυνομία που είναι υπεύθυνη για την περιοχή με σκοπό την απόκρυψη ή την καθυστέρηση του θέματος, καθώς έστειλε και email στον εισαγγελέα Χανίων κάνοντας του γνωστή την επικινδυνότητα της κατάστασης», αν και απάντηση δεν έλαβε, χαρακτηρίζοντας τον ιδιοκτήτη των δύο ροτβάιλερ «ανεύθυνο και ακατάλληλο».

Επίσης, έχει κάνει και ανάρτηση σχετική με το ζήτημα στο Facebook. «Τους προειδοποίησαμε! Τους είπα ότι τα σκυλιά θα δαγκώσουν ξανά και θα σκοτώσουν άνθρωπο! Προσπάθησαν να το αποκρύψουν και καθυστερούν τη διαδικασία- τώρα- όλοι… Αστυνομία, εισαγγελείς, οι πάντες! Τώρα πάρτε καράβι και φύγετε από τη Γαύδο και όσοι εμπλέκεστε από την Κρήτη, περάστε Αφρική!!! Ναι είναι τα ίδια σκυλιά που 17 Μαΐου παραλίγο να σκοτώσουν εμένα και τον Φλοκ, που παλεύαμε δύο ώρες να σώσουμε τη ζωή μας!!! Που το καταγγείλαμε παντού και αδιαφορούσαν οι πάντες και ο εισαγγελέας! Που απειλήθηκα επειδή έκανα μήνυση και οι κάτοικοι της Γαύδου με κοιτούσαν με μισό μάτι! Περάστε Αφρική τώρα!», έγραψε στη δημοσίευσή του.https://www.cretapost.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.