Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα στο Mega με τον Κων. Αργυρό [Παρασκευή, 29 Μαΐου, στις 11 το βράδυ]

Την Παρασκευή το βράδυ οι δέκτες θα πάρουν φωτιά με το εκρηκτικό δίδυμο

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα στο Mega με τον Κων. Αργυρό

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς που όλοι περιμένουμε την Παρασκευή στο Mega θα είναι η εμφάνιση της εκρηκτικής τραγουδίστριας- perfrormer της ποπ σκηνής Ελένης Φουρέιρα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης της νεολαίας θα φιλοξενήσει στο «σπίτι» του και στην εκπληκτική εκπομπή που ετοίμασε, την Ελένη Φουρέιρα και θα τραγουδήσει μαζί της.

Ο «ωραίος και η ωραία» σε πρώτο πλάνο και το στούντιο και οι οθόνες μας θα πάρουν φωτιά.

Υπενθυμίζεται ότι η μαγική βραδιά του πετυχημένου καλλιτέχνη, μαζί με τους φίλους του, θα λάβει χώρα την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 11 το βράδυ.

«Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό», και ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του & ένα απ’ τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχεται με ανεβασμένη διάθεση να μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια του.

Εκτός από την μοναδική Φουρέιρα μαζί με τον Αργυρό θα εμφανιστεί και η Νατάσα Θεοδωρίδου, με την γνήσια λαϊκή φωνή της θα ερμηνεύσει μαζί με τον Κωνσταντίνο, αγαπημένα τραγούδια αλλά και το ντουέτο τους «Λάθος μου».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και η μουσική συνάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Μπάμπη Στόκα, τον σημαντικό τραγουδοποιό, όπου θα ερμηνεύσουν παρέα μεγάλες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος Πυξ -Λαξ που έγραψαν ιστορία.

Διαβάστε επίσης:
MEGA 29 Μαΐου: Στο Σπίτι Με Τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Τα σχόλια είναι κλειστά.